کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچههاست از این رو ما برای شما طرز تهیه آن را در این مطلب آماده کردهایم.
کوکی لیمویی یکی از کلوچههای خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی میباشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است. به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو، طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده میکنید.
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ میلی لیتر
روغن ۶۲ میلی لیتر
آب لیمو ترش ۱/۲ لیمو ترش
پوست لیمو ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ فنجان
پودر قند ۱ پیمانه
برای تهیه این کوکی به روش زیر پیش بروید:
مرحله اول: تخم مرغ و شکر را به مدت ۳ الی۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.
مرحله دوم: روغن، لیمو ترش، پوست لیمو و زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن، هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: در ادامه ۲.۵ پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کلوچه اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن کنید. با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود، به دست آورید.
مرحله چهارم: روی خمیر را بپوشانید و تا ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید. اگر عجله دارید کافی است به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم: پس از خارج کردن از یخچال کلوچههایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بگذارید.
مرحله ششم: کوکیها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. ۱۵-۱۴ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…