آشپزی

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی نرم و خوشمزه با چیپس شکلاتی

فراشپز- این کلوچه‌های نرم و خوشمزه با پوره کدو حلوایی تهیه می‌شوند که سرشار از ویتامین A، فیبر و آنتی‌اکسیدان هاست. کدو حلوایی به تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و بینایی کمک می‌کند و ترکیب آن با دارچین و چیپس شکلات، طعمی گرم و دلپذیر به این شیرینی می‌بخشد. این کلوچه‌ها گزینه‌ای سالم و دلچسب برای میان وعده‌های شما هستند. طعم این کلوچه بی نظیر و شما می‌توانید در فصل پاییز و زمستان با رسیدن کدو حلوایی تازه این کلوچه دلچسب را تهیه کنید. امروز طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.

مواد لازم

پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه (پخته شده و بدون آب)

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۱ پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

آرد ۲.۵ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دارچین ۱ ق چای خوری

چیپس شکلات ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی

۱ مرحله اول: پخت کدو حلوایی

ابتدا باید کدو حلوایی را بپزیم برای این کار باید کدو را به همراه پوست شسته و خرد کنید و داخل قابلمه با آب بگذارید تا پخته شود و اگر می‌خواهید خوشمزه‌تر شود آن را بخارپز کنید.

۲ مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

تخم‌مرغ، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته و با لیسک یا همزن دستی کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس روغن و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۳ مرحله سوم: تهیه مایه کلوچه

آرد، بیکینگ پودر و دارچین را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در این مرحله، چیپس شکلات را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. (در صورت تمایل، می‌توانید کشمش یا گردو نیز اضافه کنید.)

۴ مرحله چهارم: پخت کلوچه کدو حلوایی

با استفاده از یک قاشق یا دست، مقداری از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با فاصله مناسب روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، قرار دهید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کلوچه‌ها پف کنند و کمی طلایی شوند. نوش جان

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

۴ ضرر نوشیدن قهوه در زمان نامناسب

 فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…

27 دقیقه ago

طرز تهیه خورش خرفه (پرپین) بوشهری

فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت می‌شود؛ به همین دلیل تهیه…

54 دقیقه ago

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی…

2 ساعت ago

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

2 ساعت ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

3 ساعت ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

3 ساعت ago