فراشپز- این کلوچههای نرم و خوشمزه با پوره کدو حلوایی تهیه میشوند که سرشار از ویتامین A، فیبر و آنتیاکسیدان هاست. کدو حلوایی به تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و بینایی کمک میکند و ترکیب آن با دارچین و چیپس شکلات، طعمی گرم و دلپذیر به این شیرینی میبخشد. این کلوچهها گزینهای سالم و دلچسب برای میان وعدههای شما هستند. طعم این کلوچه بی نظیر و شما میتوانید در فصل پاییز و زمستان با رسیدن کدو حلوایی تازه این کلوچه دلچسب را تهیه کنید. امروز طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه (پخته شده و بدون آب)
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
چیپس شکلات ۲۰۰ گرم
ابتدا باید کدو حلوایی را بپزیم برای این کار باید کدو را به همراه پوست شسته و خرد کنید و داخل قابلمه با آب بگذارید تا پخته شود و اگر میخواهید خوشمزهتر شود آن را بخارپز کنید.
تخممرغ، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته و با لیسک یا همزن دستی کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس روغن و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را کمکم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در این مرحله، چیپس شکلات را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. (در صورت تمایل، میتوانید کشمش یا گردو نیز اضافه کنید.)
با استفاده از یک قاشق یا دست، مقداری از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با فاصله مناسب روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کلوچهها پف کنند و کمی طلایی شوند. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…
فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت میشود؛ به همین دلیل تهیه…
فراشپز- غذاهای ساندویچی جزء دسته غذاهای بسیار پر طرفدار هستند که شما میتوانید به سادگی…
فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…
فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای…
فراشپز- درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…