فراشپز- این کلوچههای نرم و خوشمزه با پوره کدو حلوایی تهیه میشوند که سرشار از ویتامین A، فیبر و آنتیاکسیدان هاست. کدو حلوایی به تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و بینایی کمک میکند و ترکیب آن با دارچین و چیپس شکلات، طعمی گرم و دلپذیر به این شیرینی میبخشد. این کلوچهها گزینهای سالم و دلچسب برای میان وعدههای شما هستند. طعم این کلوچه بی نظیر و شما میتوانید در فصل پاییز و زمستان با رسیدن کدو حلوایی تازه این کلوچه دلچسب را تهیه کنید. امروز طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه (پخته شده و بدون آب)
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد ۲.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
چیپس شکلات ۲۰۰ گرم
ابتدا باید کدو حلوایی را بپزیم برای این کار باید کدو را به همراه پوست شسته و خرد کنید و داخل قابلمه با آب بگذارید تا پخته شود و اگر میخواهید خوشمزهتر شود آن را بخارپز کنید.
تخممرغ، وانیل و شکر را در ظرفی ریخته و با لیسک یا همزن دستی کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس روغن و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را کمکم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. در این مرحله، چیپس شکلات را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. (در صورت تمایل، میتوانید کشمش یا گردو نیز اضافه کنید.)
با استفاده از یک قاشق یا دست، مقداری از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با فاصله مناسب روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کلوچهها پف کنند و کمی طلایی شوند. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…