Categories: آشپزیمربا

طرز تهیه کمپوت سیب در خانه

فراشپز- کمپوت سیب دسر یا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که برای تهیه آن فقط به سیب نیاز دارید و گلاب برای مطبوع کردن آن. دستور کمپوت سیب بسیار آسان است. طرز تهیه کمپوت سیب را در ادامه بخوانید.

کمپوت سیب از کمپوت های بسیار لذیذ و خوشمزه است که شما می توانید این کمپوت لذیذ را برای تزیین شیرینی و کیک هایتان استفاده کنید. دستور کمپوت سیب بسیار آسان است. طرز تهیه کمپوت سیب را در ادامه بخوانید.

مواد لازم کمپوت سیب خانگی برای ۶ نفر

سیب ۱ کیلو گرم
شکر ۶ قاشق غذاخوری
آب ۳ پیمانه
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
سرکه ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت سیب ساده

مرحله اول: برای تهیه کمپوت سیب ابتدا سیب ها را به خوبی شسته و پوست آنها را بگیرید.

مرحله دوم : در ادامه سیب های پوست گرفته شده را به صورت ببرید که هر سیب به ۴ قسمت تقسیم شود. در ادامه دانه های سیب را جدا کنید. در ادامه سیب ها را به صورت نازک‌تر برش دهید.

مرحله سوم : در یک ظرف مناسب با حجم مواد آب و سرکه بریزید و هم بزنید.

مرحله چهارم : سیب هایی را که خرد کرده اید به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید.

مرحله پنجم : سیب هایی که داخل آب و سرکه ریخته اید پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

مرحله ششم : در یک قابلمه مناسب شکر را به همراه آب روی حرارت قرار دهید و شروع به همزدن بکنید.

مرحله هفتم : ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو را به ترکیب شکر و آب اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم : سیب های شسته شده را به مخلوط شکر اضافه کنید.

مرحله نهم : گلاب را هم به مخلوط سیب و شکر اضافه کنید.

مرحله دهم : زعفران دم کرده را به مواد کمپوت اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله یازدهم : سیب ها را از این ترکیب جدا کنید این کار را هم می توانید با صافی انجام دهید و هم با کمک یک کفگیر.

مرحله دوازدهم : شربت را بگذارید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد سپس شربت غلیظ را آرام آرام به سیب ها اضافه کنید.

مرحله سیزدهم : کمپوت آماده شده را در یک ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید. بگذارید درون یخچال تا خنک شود سپس می توانید از این کمپوت لذیذ استفاده کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پنیر لاکتیکی در خانه

فراشپز- پنیر لاکتیکی به عنوان یکی از انواع پنیر ایرانی، طعم ملایمی دارد. اما طرز…

14 ساعت ago

تنها راه درست نگهداری از سیب زمینی در خانه به گزارش مزرعه داران

فراشپز- به گفته کشاورزان سیب زمینی، این تنها راه درست نگهداری از سیب زمینی در…

14 ساعت ago

آیا افسانه‌هایی که درباره «کلم بروکلی» می گویند، درست است؟

فراشپز- کلم بروکلی سالم‌تر از آن است که انتظار دارید و باید جزئی اصلی از…

14 ساعت ago

کچلیک بِشتِباش؛ غذای گیاهی خوشمزه شمالی

فراشپز- کچلیک بشتباش یکی از انواع غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و مقوی است که از…

14 ساعت ago

خورش کدو حلوایی را با این دستور متفاوت درست کنید

فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…

14 ساعت ago

طرز تهیه املت فرانسوی اصلی با تمام نکات

فراشپز- با استفاده از چنگال، تخم مرغ را به آرامی در یک لایه یکنواخت در…

2 روز ago