آشپزی

طرز تهیه کنجد عسلی

فراشپز- کنجد از دانه‌های پرخاصیت و مفید برای سلامتی است. زمانی که کنجد را با عسل مخلوط می‌کنند نوعی شیرینی خوشمزه به نام کنجد عسلی نرم درست می‌شود که متناسب با روش تهیه آن و موارد استفاده شده در تهیه آن قیمت کنجد عسلی‌ها با هم فرق می‌کند.

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کنجد عسلی

کنجد ۱ لیوان

عسل ۳ قاشق غذاخوری

شکر ۳ قاشق غذاخوری

کره یا روغن برای چرب کردن تابه

طرز تهیه کنجد عسلی

کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.

تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.

صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.

حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.

این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو هفت رنگ

فراشپز- پلو هفت رنگ، یکی از انواع غذا‌های مجلسی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که…

14 دقیقه ago

طرز تهیه دسر نشا بوشهری؛ سنتی و خوشمزه

فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…

53 دقیقه ago

ماست پخته شده، یک دسر هندی بسیار خوشمزه و بی‌نظیر

فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…

1 ساعت ago

طرز تهیه کره سیب به روش خانگی؛ ساده و خوشمزه

فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کره‌ای شکل آن با…

2 ساعت ago

طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر

فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…

2 ساعت ago

دیپ پنیر و گوجه فرنگی؛ یک صبحانه فوق العاده خوشمزه

فراشپز- دیپ‌ها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سس‌های متفاوت هستند، زیرا…

3 ساعت ago