فراشپز- کنجد از دانههای پرخاصیت و مفید برای سلامتی است. زمانی که کنجد را با عسل مخلوط میکنند نوعی شیرینی خوشمزه به نام کنجد عسلی نرم درست میشود که متناسب با روش تهیه آن و موارد استفاده شده در تهیه آن قیمت کنجد عسلیها با هم فرق میکند.
در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کنجد عسلی آشنا کنیم.
کنجد ۱ لیوان
عسل ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
کره یا روغن برای چرب کردن تابه
کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.
تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.
صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.
حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.
این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.
منبع: ایرنا
فراشپز- پلو هفت رنگ، یکی از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که…
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…
فراشپز- کره سیب خانگی نوعی دسر است که به دلیل ظاهر کرهای شکل آن با…
فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما…
فراشپز- دیپها در واقع یک نوع پیش غذا هستند و با سسهای متفاوت هستند، زیرا…