فراشپز- کوبیده مرغ با دنبه و سینه مرغ یک گزینه عالی و ساده برای کسانی است که نمیخواهند از گوشت قرمز استفاده کنند. این دستور پخت نیازی به استفاده از گوشت یا گوشت چرخ کرده ندارد و به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. با استفاده از دل مرغ، دنبه و سینه مرغ چرخ کرده، این کوبیده خوشمزه به راحتی فرم داده می شود و می توانید آن را در فر پخت کنید.
فقط کافی است کمی زمان بگذارید و آن را در فر گریل کنید تا طعمی لذیذ و سبک به دست آورید. این کوبیده علاوه بر اینکه در فر عالی میشود، روی زغال نیز طعم فوق العادهای دارد. امروز طرز تهیه این غذا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
دل مرغ | 500 گرم |
دنبه | 100 گرم |
سینه مرغ | نصف |
پیاز | 1 عدد |
جوش شیرین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دل مرغ را از وسط برش داده و داخل آن را به خوبی تمیز کنید. دنبه و نصف سینه مرغ را چرخ کرده و به دل مرغ اضافه کنید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید، سپس به مواد اضافه کنید. نمک، فلفل و جوش شیرین را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا چسبندگی مورد نیاز به دست آید.
بعد از اینکه مواد آماده شد، آن را در یک کاسه پوشانده و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از استراحت، با استفاده از کباب زن یا دست، کوبیده ها را به شکل مورد نظر فرم دهید.
توری توستر را چرب کرده و کوبیده ها را روی آن بچینید. سپس توری را داخل فر قرار داده و گریل بالای فر را روشن کنید. برای هر طرف کوبیده ها حدود ۵ دقیقه زمان لازم است تا پخته شود. بعد از اینکه یک طرف پخته شد، کوبیده ها را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. نوش جان
منبع: پارسی دی
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…