آشپزی

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و لاغری. اگر به دنبال کاهش وزن هستید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم برای درست کردن کوفته بلغور

عدس:۱/۳ پیمانه

بلغور: ۱/۳ پیمانه

آب: ۲ پیمانه

پیاز خردشده: ۱ عدد متوسط

موسیر و آبلیمو: به مقدار دلخواه

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خردشده: ۴ قاشق غذاخوری

زیره سبز: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

عدس را از قبل خیس کنید و بعد از چند ساعت خیس دادن با مقداری آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد بلغور را به عدس اضافه کنید و اگر آب عدس کم بود مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید بلغور هم کنار عدس ۳۰ دقیقه بپزد و نرم شود و آب اضافی آن کم شود.

در این فاصله تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی رنگ شدند زیره را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس عدس و بلغور پخته شده را از آب خارج کنید و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی که مواد خنک‌تر شدند دستتان را خیس کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه همه مواد را با هم ورز دهید. اگر حس کردید مواد خشک است به آن کمی آب اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. در آخر هم جعفری خرد شده را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را به صورت کوفته قلقلی گرد کنید.

اگر هم در حین قلقلی کردن کوفته‌ها مواد به دستتان چسبید دستتان را مدام خیس کنید. کوفته‌های آماده شده را در کنار سبزیجات سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته بلغور

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه میباشد.

کوفته بلغور را می‌توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

6 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

8 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

10 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

11 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

12 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

13 ساعت ago