فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و لاغری. اگر به دنبال کاهش وزن هستید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.
عدس:۱/۳ پیمانه
بلغور: ۱/۳ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
پیاز خردشده: ۱ عدد متوسط
موسیر و آبلیمو: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده: ۴ قاشق غذاخوری
زیره سبز: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
عدس را از قبل خیس کنید و بعد از چند ساعت خیس دادن با مقداری آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد بلغور را به عدس اضافه کنید و اگر آب عدس کم بود مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید بلغور هم کنار عدس ۳۰ دقیقه بپزد و نرم شود و آب اضافی آن کم شود.
در این فاصله تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند زیره را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس عدس و بلغور پخته شده را از آب خارج کنید و به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی که مواد خنکتر شدند دستتان را خیس کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه همه مواد را با هم ورز دهید. اگر حس کردید مواد خشک است به آن کمی آب اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. در آخر هم جعفری خرد شده را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را به صورت کوفته قلقلی گرد کنید.
اگر هم در حین قلقلی کردن کوفتهها مواد به دستتان چسبید دستتان را مدام خیس کنید. کوفتههای آماده شده را در کنار سبزیجات سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه میباشد.
کوفته بلغور را میتوانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئینها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی مادهای…
فراشپز- چای شیرینی، یکی از سوغاتهای اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…
فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…
فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استانهای گیلان، ایلام و…
کینوا، دانهای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامینها و مواد معدنی است که…
فراشپز- یکی از پیش غذاها بسیار خوشمزه است که از مخلوط ماست با با خیار…