فراشپز- کافی است یکبار کوفته خمیری را درست کنید تا در برنامه ثابت غذاییتان جای بگیرد.
آرد: ۲۵۰ گرم
کره منجمد شده: ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
۱. این کوفتهها را میتوانید در خوراک های گوشتی همراه با سبزیجات بریزید. میتوانید وسط آن موادی مثل پیراشکی داشته باشد یا اینکه فقط خمیر ساده استفاده شود.
۲. آرد و بیکینگ پودر را در کاسهای بریزید و کره کاملا یخ را که از فریزر خارج کردهاید در آن رنده کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.
۳. با دست مواد را با هم مخلوط کنید تا زمانی که کره آرد را به شکل تکهای درآورد. سپس مقدار کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیر شوند. خمیر را با دست به ۲۴ توپ کوچک شکل دهید.
۴. کوفتههای خمیری را درون خوراکی که آب آن کمی بیشتر از مقدار دلخواه شماست و نسبتا پخته شده است بریزید و آنها را با کمک قاشق درون آن فرو ببرید. کوفتهها مقداری از آب خوراک را به خود جذب میکنند بنابراین اگر آب خوراک به اندازه کافی نیست مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوراک را خوب هم بزنید.
۵. در ظرف خورش را بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فر یا روی حرارت ملایم بپزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- هوس ران مرغ ترد و آبدار KFC رو داری ولی یه گزینهی سالمتر و…
فراشپز- نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نانهای سنتی و محبوب استان هرمزگان است که…
فراشپز- من با برنج و تخم مرغ غذایی مجلسی و بدون نیاز به گوشت برای…
فراشپز- ماه رمضان، فرصتی برای پاکسازی جسم و روح است. در این ماه، الگوی غذایی…
فراشپز- حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه…
فراشپز- کیک حلوا یکی از آسانترین و خوشمزهترین کیکهایی است که شما میتوانید با مواد…