آشپزی

طرز تهیه “کوفته کرمانشاهی” لذیذ خانگی برای شام شب عید

“کوفته کرمانشاهی” یکی از غذاهای اصیل کرمانشاه می باشد که دستور تهیه متفاوتی با دیگر کوفته ها دارد طرز تهیه این کوفته را در ادامه بخوانید.

کوفته کرمانشاهی همان طور که از نامش پیداست برای استان کرمانشاه می باشد.یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران که بسیار هم خوشمزه می باشد این کوفته هم مانند کوفته تبریزی قلق هایی دارد که باید بیاموزید تا یک کوفته خوشمزه و خوش عطر و طعم را سرو کنید.اگر میخواهید با ترفندهای یک کوفته خوشمزه کرمانشاهی آشنا شوید ما را در ادامه همراهی کنید.

مواد لازم کوفته کرمانشاهی

برنج : 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز :یک عدد متوسط
گوجه : یک عدد
سرکه :2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک :یک قاشق
شکر :3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان دلخواه
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی

مرحله اول:

کوفته از غذاهای سالم و مقوی ایرانی می باشد که در هر خطه ایرانی با روش خاصی آن را تهیه می کنند. در این مطلب ما می خواهیم طرز تهیه کوفته کرمانشاهی را به شما آموزش دهیم که برای این کار باید ابتدا برنج را در ظرفی با مقداری آب و نمک روی شعله گاز قرار بدهید و بگذارید تا حدودا نیم پز شود.

مرحله دوم:

در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده را به همراه یک پیاز که آن را شسته اید پوست کنده و رنده کرده اید بریزید و با یکدیگر به کمک دست هایتان آن ها را ورز دهید.

مرحله سوم:

بعد از این مرحله برنج های نیم پزتان را به همراه نعنا خشک ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مواد گوشت چرخ کرده اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا کاملا گوشت کوفته تان حاضر شود.

مرحله چهارم:

از مواد کوفته مقداری بردارید و آن را به حالت یک دایره کوفته در بیاورید.

مرحله پنجم و نهایی پخت کوفته:

بعد از اینکه تمام مواد گوشتتان تمام شد در قابلمه ای که می خواهید کوفته را بگذارید یک عدد گوجه فرنگی را رنده کنید و آن را سرخ کنید و روی آن کمی آب بریزید سپس به آن سرکه و شکر را نیز اضافه کنید.

کوفته ها را درون این ترکیب بگذارید تا بپزند 45 دقیقه زمان برای این کار کافی می باشد.

کوفته کرمانی شما حاضر است و بعد ار چشیدن طعم سسش می توانید آن را با سبزی سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری برای عید نوروز

فراشپز- شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین شیرینی های نوروزی در بین خانواده…

1 دقیقه ago

طرز تهیه “کلم پلو” با نکات بی نظیر و تکرار نشدنی برای عید

فراشپز- کلم پلو غذایی است که با مواد اولیه کاملا ساده و سریع آماده می…

12 ساعت ago

طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزه گری

فراشپز- ترش تره غذای گیلانی بدون گوشت که به طور معمول با پلو یا در…

13 ساعت ago

رشته پلو و طرز تهیه پخت آن برای شام شب های عید

فراشپز- طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ…

14 ساعت ago

طرز تهیه رشته پلو برای شام شب عید

فراشپز- رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام…

19 ساعت ago

روش‌های پخت کیک هل و گلاب

فراشپز- کیک هل و گلاب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که در این مطلب…

20 ساعت ago