فراشپز- فرق طبخ کوکوسبزی در فر با تابه در اینه که در فر از روغن کمتری استفاده میشه به همین دلیل سالم تر می باشد و مزه اصلی خود را از دست نمی دهد.
تخم مرغ(3 عدد)
ماست(1 فنجان)
آرد سفید( 1 قاشق غذاخوری)
پیاز نگینی ریز خرد شده( 1 عدد)
سبزی کوکو شامل تره، گشنیز، شوید و جعفری(1 کیلو)
زرشک و گردوی ریز شده(به مقدار لازم)
روغن مایع برای داخل مواد(1 فنجان)
نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه ( به میزان لازم)
روغن برای چرب کردن ظرف(مقداری)
سبزی را پس از شستن و خشک شدن به صورت ریز ریز خرد کنید . تخم مرغ را در ظرفی هم بزنید تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوندبعد به همراه ماست ، گردوی ریز شده ، پیاز ، زرشک ، آرد ، نمک ، فلفل و زرد چوبه و 1 فنجان روغن در داخل سبزی خرد شده بریزید و خوب هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. چند دقیقه ای هم بگذارید استراحت کنند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس ته قالب مورد نظرتان را چرب کنید و مواد کوکو را داخل قالب بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. کوکو سبزی آماده شده را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرفتان مورد نظر سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کوکوسبزی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…