فراشپز- کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای ایرانی است که به عنوان غذای اصلی هم سرو می شود، اگر میخواهید کوکو سبزی مجلسی تری داشته باشید کوکو سبزی مغزدار گزینه مناسبی است.
برای آنکه کوکو سبزی را کمی متفاوت و به نوعی مجلسی تر سرو کنید، کوکو سبزی مغزدار پیشنهاد خوبی است. طعم بینظیر این کوکو هیچ وقت از یادتان نخواهد رفت، کافیست با دستور تهیه ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی نمناک میخوانید، یک بار امتحانش کنید.
سبزی کوکو 300 گرم
کاهوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 5 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
زرشک و مغز گردو برای مغز کوکو به مقدار لازم
5 عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست شود.
داخل ظرف دیگری، سبزی کوکو را به همراه 2 قاشق غذاخوری آرد، نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر و 3 قاشق غذاخوری کاهو خرد شده ریخته و خوب مخلوط کنید.
سپس تخم مرغها را اضافه و با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست شود.
کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمانیکه کاملا داغ شد نصف مواد را داخل آن ریخته و پهن کنید.
سپس وسط مایه کوکوی پهن شده داخل ماهیتانه، گردوی خرد شده و زرشک بریزید.
حالا باقی مواد مایع کوکو را ریخته و کاملا پهن کنید تا روی آن را بپوشاند.
درب تابه رو گذاشته و اجازه دهید خوب پخته و سرخ شود.
بعد از پخت و سرخ شدن، با کمک بشقاب کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود؛ اینبار درب تابه را نبندید.
منتظر بمانید تا سمت دیگر کوکو هم پخته و سرخ شود؛ کوکوی شما آماده است، نوش جان.
منبع: نمناک
فراشپز- این نکات برای تهیه و آمادهسازی زرشک بسیار مفید و کاربردی است. رعایت این…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم ماهی ماهی…
فراشپز- نوقا به نوعی گز گفته میشود که از ترکیب گلوکز با سفیده تخممرغ و…
فراشپز- در بین غذاهای مختلف غذاهای نانی تنوع و طرفداران بسیاری دارند. به ویژه اگر…
فراشپز- رشته پلو درباری نوعی روش طبخ رشته پلو با قیسی، برگه و کوفته قلقلی…
فراشپز- کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش.…