آشپزی

طرز تهیه کوکو سیب‌زمینی؛ در کم‌ترین زمان ممکن

فراشپز- کوکو سیب‌ زمینی یکی از راحت‌ترین غذاها برای وقت‌هایی است که زمان کافی نداریم. پس دست به کار شوید تا دیر نشده!

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی:

پیاز بزرگ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: به اندازه کافی
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت کوکو سیب زمینی:

۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.

۲. پس از اینکه سیب زمینی‌ها آب‌پز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست‌شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی‌ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشت‌کوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.

۳. در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می‌خواهید شوید خشک اضافه کنید آن را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۵. در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آن را سرخ کنید، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

۶. مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می‌توانید از قالب‌های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.

۷. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

چطور با انار مسقطی درست کنیم؟

فراشپز- خیلی راحت می‌توانید در خانه دسرهای اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطی‌اناری یکی…

13 دقیقه ago

نحوه درست مصرف ویتامین d؛ این اشتباه ویتامین d را بی‌فایده می‌کند

فراشپز- ویتامین D را اگر با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد…

39 دقیقه ago

چطور پنکیک کدو بپزیم؟

فراشپز- پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در سالهای اخیر بین مردم ما هم طرفدار…

1 ساعت ago

روزانه چند تخم‌مرغ می‌توانیم بخوریم؟؛ این افراد سفیده را با احتیاط مصرف کنند

فراشپز- یک کارشناس ارشد علوم تغذیه می‌گوید: مصرف بیشتر از ۱۳ تا ۱۴ تخم مرغ…

2 ساعت ago

روش تهیه قاتق گوشت، غذایی لذیذ از کرمان

فراشپز- یکی از خوراک‌های قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت می‌باشد که شبیه فلافلی است که…

2 ساعت ago

چطور بورانی سیب زمینی را به یک غذای کامل تبدیل کنیم؟

فراشپز- بورانی جزو پیش‌غذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی…

3 ساعت ago