طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ و سبزیجات

فراشپز- کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.

با اضافه کردن برخی مواد مثل مرغ یا سبزیجات به کوکوی سیب زمینی می توانید طعم های متفاوتی را تجربه کنید.

کوکو سیب‌زمینی با مرغ

مدت زمان پخت: ۹۰دقیقه

تعداد:‌۳نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۲عدد متوسط

پیاز :۲عدد متوسط

سینه مرغ: یک عدد

سیر: ۲حبه

تخم‌مرغ:۲عدد

روغن مایع، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سینه مرغ را همراه با نمک، زردچوبه، یک حبه سیر و یک عدد پیاز بپزید. سپس همه مواد را چرخ کنید.

۲. سیب‌زمینی‌ها را پس از پختن رنده و سیر، پیاز و مرغ را به آن اضافه کنید.

۳. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ها را افزوده و خوب با هم‌ ورز دهید تا مایه یکدستی داشته باشید.

۴. پس از آماده شدن، مقداری از مایه را بردارید و با شکل دادن به آن داخل پودر سوخاری بغلتانید.

۵. در ادامه آن را داخل روغن داغ بیندازید و هر دو طرف کوکو را سرخ کنید.

نکته:

ـ تا قبل از اینکه تمام کوکوهای دور اول را از ماهیتابه برنداشته‌اید، کوکوی جدیدی در آن نیندازید؛ چراکه روغن زیادی به‌خودش می‌گیرد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ و سبزیجات

کوکو سیب‌زمینی با سبزی

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد:‌۴نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۴عدد متوسط

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

جعفری: ۲۰۰گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: هرکدام یک عدد

پیازچه: ۲ ساقه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

پودر سیر، پاپریکا و پودر آویشن: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

۲. جعفری، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را ساطوری خرد کنید و همراه تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر، پاپریکا و پودر آویشن به سیب‌زمینی‌ها بیفزایید.

۳. پوره سیب‌زمینی را درون قیف یک‌بار مصرف بریزید و آن را به‌صورت حلزونی درون تابه ریخته و سرخ کنید.

۴. پس از اینکه یک طرف کوکو سیب‌زمینی کاملا سرخ و طلایی شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

۵. با استفاده از دستمال حوله‌ای روغن اضافی کوکو را بگیرید.

نکته: برای پف‌کردن و داشتن کوکوی ‌ترد و پوک، باید تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند؛ سپس آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.

منبع:  همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

8 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

9 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

9 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

9 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

9 ساعت ago