فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به سادگی و با مواد اولیه ساده قابل تهیه است.
کوکوی سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوبی است که با کمی تغییر و به روشی که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی خواهید خواند، میتواند یک غذای مجلسی و ویژه برای میهمانی هایتان باشد. کوکو شکم پر با گوشت و دیگر مواد اولیه این کوکوی سیب زمینی پخته میتواند به عنوان ایده برای افرادی که مرتب این سوال را در ذهن دارند که ناهار چی بپزم و شام چی درست کنم و… کاربردی باشد.
سیب زمینی 3 الی 4 عدد متوسط
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
قارچ 100 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 100 گرم
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
برای تهیه کوکو سیب زمینی اول 3 الی 4 سیب زمینی با سایز متوسط را داخل آب بپزید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و اجازه دهید که کمی خنک شود.
سپس آنها را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید.
حال آنها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعنا خشک و زردچوبه را هر کدام به اندازه یک قاشق چایخوری به سیب زمینی اضافه کنید.
سپس یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید.
یک عدد پیاز را نیز رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد، دو عدد تخم مرغ داخل مواد شکسته و هم بزنید.
مواد را به طور کامل با یکدیگر مخلوط کنید.
ترکیب را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
حال یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی ریز خرد کنید و آن را با حدود 3 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه پیازها سبک شدند، ادویهها را (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه) به آن اضافه کرده و تفت دهید.
قارچ ها را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را نیز همراه با قارچ و پیاز تفت دهید.
اکنون گوشت چرخ کرده به پیاز داغ اضافه کنید و آن را خوب تفت بدهید.
بعد از اینکه گوشت را به طور کامل تفت دادید، نصف لیوان آب داخل ماهتابه بریزید و اجازه دهید که به مدت 20 دقیقه به طور کامل بپزد.
حال مخلوط سیب زمینی و ادویه ها که داخل یخچال گذاشته بودید را بیرون بیاورید و آن ها را روی دستتان گرد کنید؛ بعد وسط آنها را گود کنید تا بتوانید داخل آن مواد بریزید.
اکنون مواد آماده شده یعنی قارچ و گوشت چرخ کرده را وسط سیب زمینی بریزید و کو کو را از دو طرف ببندید. برای اینکه کوکو سیب زمینی ها به دستتان نچسبد، کمی دستتان را خیس کنید.
سپس کوکو سیب زمینیهای شکم پر را داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کرده و نوش جان کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- در طول سالهای سال در کشورهای آسیایی، ایران و ترکیه و بریتانیا چای اصلی…
فراشپز- تهچین مرغ و گشنیز یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و محبوب است…
فراشپز- این سمبوسه شکلاتی بسیار خوشمزه و طرز تهیه آن هم راحت و آسان است.…
فراشپز- ناشف گوشت نوعی چلو گوشت خوشمزه و مشهور عربی است که طی آن گوشت…
فراشپز- ادویههای موجود در چای ماسالا مانند هل، دارچین و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارند…
فراشپز- کیک میلیاچو نوعی کیک ایتالیایی مشهور است که با روشی خاص و متفاوت طبخ…