حرف از خوراکی و میانوعده برای دانشآموزان مدرسه که میشود، کیک و شیرینیها جزو گزینههای جذاب و دوستداشتنی قرار میگیرند. یکی از این شیرینیهای خوشمزه کوکی شکلاتی است. شیرینی که بین کودکان طرفداران بسیاری دارد ودرست کردن آن خالی از لطف نیست.
با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه میشویم تا با مراحل درست کردن کوکی شکلاتی آشنا شویم.
مدت زمان آمادهسازی: ۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۲ دقیقه
کره: ۱۰۰ گرم
آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: دوسوم پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
وانیل: یکدوم قاشق غذاخوری
جوششیرین: یکدوم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: یکدوم پیمانه
شکلات چیپسی: به مقدار کافی
۱. کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط تنظیم شود و به حالت نرم درآید. سپس همراه شکر داخل ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی برای ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید.
۲. تخممرغها را با وانیل داخل مخلوط کره و شکر ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد و بیکینگپودر را ۳ بار الک کنید و در ۳ مرحله به مخلوط تخممرغ بیفزایید و هم بزنید.
۳. شکلات تلخ خردشده را داخل خمیر کوکی بریزید. روی کاسه خمیر را با سلفون بپوشانید و آن را برای ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
۴. در ادامه خمیر را به شکل گرد درآورید و آن را بهمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کوکیها کاملا بپزند.
نکته: اگر کوکی هنگام پخت بیش از حد پهن شد، پیش از آنکه مایه به فر منتقل شود، حداقل ۱۵ دقیقه به مواد در یخچال فرصت استراحت دهید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…