فراشپز- کوکی کورجیکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با طعمهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کورجیک در ادامه با ما مراه باشید.
شیر ۸۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد سفید ۴۰۰ گرم
نمک ¼ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپخوری
شیر گرم ۲ قاشق چایخوری
برای تهیه کوکی کورجیک خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه قابلمه را کنار میگذاریم تا شیر خنک شود.
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب میکنیم، سپس دو مرتبه الک میکنیم. در ادامه ترکیب آرد را درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کره سرد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا کره جذب آرد شود.
پس از اینکه کره و آرد کاملا ترکیب شدند، مخلوط شیر هم دمای محیط را اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در همین حین تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده و به خورد خمیر میدهیم.
پس از اینکه خمیر جمع شد، نیاز به ورز دادن آن نیست، چون ممکن است به روغن بیفتد. در ادامه خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار داده و درون یخچال قرار میدهیم تا به مدت یک ساعت استراحت کند و به طور کامل خنک شود.
در این مرحله مواد رومال را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در ادامه خمیر را از یخچال خارج کرده و زیر و روی آن کاغذ روغنی قرار میدهیم.
حالا خمیر را با قطر ۶ سانتی متر با وردنه باز میکنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب میزنیم. در ادامه خمیرهای قالب خورده را به ترتیب درون سینی فر میچینیم، سپس با استفاده از برس مواد رومال را روی خمیرها میمالیم.
در این مرحله سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار داده، سپس از یخچال خارج میکنیم و با چنگال روی کوکیها طرح میاندازیم. در نهایت کوکیها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا بپزند.
منبع: چی شی
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…