کیتو مرغ یا کتلت مرغ ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا است که با ذائقه ایرانیها بسیار سازگار میباشد.
کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذتر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، میتوانید این کتلت ایتالیایی را با دستور تهیه این بخش آماده کنید.
سینه مرغ ۷۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر موزارلا ۱ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ریحان و جعفری خرد شده از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
پیاز چه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا استخوانهای سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعبهای ریز خرد کنید.
سپس داخل کاسهای مناسب تخم مرغها را با سبزیها مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد به تخم مرغها، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا مرغهای خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمدار شود.
در این مرحله پس از مزهدار شدن مرغها، تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
نوبت آن رسیده تا کیتوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.
در تهیه کیتو مرغ میتوانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.
گوجه فرنگی ۸ عدد
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگیها را بعد از شستن پوست بگیرید و بعد با رنده ریز رنده کنید و یا میتوانید داخل دستگله غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید.
پیاز و سیرها را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید.
حالا تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا داغ شوند. بعد پیازها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
در این مرحله از تهیه سس، با وجود سیر و پیاز داخل تابه، وسط آن را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.
سپس گوجه فرنگیهای پوره شده را اضافه کنید و به همراه آویشن، نمک و فلفل تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی بخار شد و سس به غلظت دلخواه رسید.
آب لیمو را اضافه کنید و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را نیز بیفزایید و مداوم مواد را تفت دهید تا سس به قوام دلخواه برسد.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…