طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید.

کیک میوه‌ای یکی از خوش طعم‌ترین کیک‌ها برای همه افراد است که می توانید در هر فصلی از سال آن را با میوه‌هایی که در دسترس دارید آماده کرده و از آن لذت ببرید. کیک آلو سیاه یکی از خوشمزه ترین کیک ها است که می توانید خیلی سریع و آسان برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها آماده کنید.طرز تهیه کیک آلو سیاه را در این بخش از آموزش شیرینی پزی  آموزش داده ایم، این کیک دستور پخت آسانی دارد و در مدت زمان محدودی نیز آماده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کیک آلو سیاه

تخم مرغ 3 عدد
شکر 120 گرم
آرد 200 گرم
کره 100 گرم
ماست 70 گرم
آلو سیاه به مقدار لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
خلال بادام 50 گرم

طرز تهیه کیک آلو سیاه

برای تهیه کیک آلو سیاه مراحل زیر را انجام دهید:

فر را روشن کنید تا گرم شود.
درون ظرفی شکر و کره یا روغن مایع را با هم مخلوط کنید.
یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه و با همزن هم بزنید.
مواد را 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا رنگ آن کرم و کشدار شود.
در ظرفی بکینگ پودر و ماست را مخلوط کنید.
آرد را دو بار الک نمایید.
آرد و ماست را به تدریج به مواد اضافه کنید یعنی چند قاشق آرد و سپس ماست بریزید و مواد را هم بزنید و این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید.
قالب گرد سایز 25 را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید و آردپاشی کنید.
مواد کیک را درون قالب بریزید.
آلو سیاه ها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.
آلو سیاه ها را روی مواد کیک درون قالب بچینید.
مابین آلو سیاه ها مقداری خلال بادام بریزید.
قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه درون فر 180 درجه قرار دهید.
این کیک را درون مایکرویو،سولاردم، کیک پز می توانید تهیه کنید.
کیک به مدت دو روز داخل یخچال قابل نگهداری است.

نکات تکمیلی در مورد کیک آلو سیاه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک آلو سیاه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 9 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

2 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

2 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

3 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

3 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

4 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

5 ساعت ago