آشپزی

طرز تهیه کیک باقلوا؛ یک عصرانه دلچسب

فراشپز- “کیک باقلوا” دارای طعم و عطر خاصی است که می‌توانید با یک فنجان قهوه آن را برای عصرانه میل نمایید.

مواد لازم برای کیک باقلوا

تخم مرغ:۳ عدد

روغن مایع:۱/۴ پیمانه

شکر:۱ پیمانه

وانیل:۱/۴ قاشق چای خوری

آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر:۱ قاشق چای خوری

پودر هل:۱ قاشق مربا خوری سر پر

گلاب:۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شربت (شهد)

گلاب:۱/۲ پیمانه

آب:۱/۲ پیمانه

شکر:۱ پیمانه

کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا

ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد سپس گلاب را افزوده و شعله را خاموش میکنیم تا شهدمان خنک شود.

در این فاصله به سراغ درست کردن کیک باقلوا میرویم برای اینکار ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

سینی فر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید سپس سینی را برگردانید تا آرد اضافی اش خارج شود.

حالا ۳ عدد تخم مرغ را داخل کاسه بزرگی بشکنید و شکر و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شود.

سپس گلاب را افزوده و نصف پودر هل را میریزیم و دوباره هم میزنیم تا به خورد مواد برود.

در ادامه روغن را بریزید و مواد را فقط تا حدی که مخلوط شود هم بزنید، در مرحله بعد آرد الک شده را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم‌کم به مواد تان اضافه کنید بهم بزنید.

در آخر باقی مانده هل را هم بریزید و خمیر را داخل سینی فر بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید، ابعاد سینی و یا قالب باید حدود ۳۵ در ۳۵ سانتی‌متر باشد.

حالا قالب را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا باقلوا برای حدود نیم ساعت بپزد.

بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و با کمک قلمو روی آن زرینه بمالید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل گریل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود، اما مراقب باشید نسوزد.

(برای درست کردن زرینه یک عدد زرده تخم مرغ را با نوک قاشق شیر و یک قاشق مرباخوری پودر قند و کمی زعفران دم کرده مخلوط کنید.)

بعد از آماده شدن باقلوا آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس در سه مرحله شهد را روی آن بریزید و روی باقلوا‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک باقلوا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.

کیک باقلوا را می‌توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

بزرگترین کباب ایرانی؛ کباب بناب این طور طبخ می شود

فراشپز- ایرانی‌ها در هر شهر و دیار کباب خاصی دارند، اما شاید بتوان یکی از…

1 ساعت ago

این چای را قبل از خواب بخورید

فراشپز- فصل زمستان در صورتی که به سرماخوردگی شدید یا بیماری‌های ویروسی مبتلا نشده باشید،…

2 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه یک غذای متفاوت اتریشی با شاه بلوط

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اتریشی با ۵۰۰ گرم شاه بلوط، ۲/۵ پیمانه آب،…

3 ساعت ago

این ترکیبات غذایی باعث سوءهاضمه می‌شوند

فراشپز- برخی از ترکیبات غذایی باوجود اینکه بسیار هم خوشمزه و مطبوع هستند؛ اما بهتر…

3 ساعت ago

دستور پخت کوفته سوخاری تن ماهی؛ یک طعم بی‌نظیر

فراشپز- کوفته تن ماهی؛ یکی از متفاوت‌ترین کوفته‌ها می‌باشد که در سراسر دنیا نیز تهیه…

5 ساعت ago

این ترکیب جادویی معجزه می‌کند

فراشپز- نوشیدن شیر در شب اغلب به عنوان یک عادت سالم در نظر گرفته می‌شود.…

6 ساعت ago