آشپزی

طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی بدون فر

فراشپز- اگر به کیک‌های خانگی علاقه دارید اما از مراحل زیاد برای درست کردن آنها خسته هستید ما برای شما طرز تهیه کیک بیسکویتی بسیار ساده و بدون فر را آماده کرده‌ایم.

امروز قصد داریم طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی را به شما آموزش دهیم که کیکی خوشمزه است و خیلی سریع و آسان هم آماده خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی

شکر ۳/۴ فنجان
پودر کاکائو تلخ ۱/۴ فنجان
شیر نصف فنجان
بیسکویت ساقه طلایی ۲ بسته
کره نصف فنجان
شکلات کاکائویی به مقدار لازم

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی

ابتدا سه چهارم فنجان شکر و یک چهارم فنجان پودر کاکائوی تلخ را با یکدیگر ترکیب کنید. باید به گونه‌ای آن را هم بزنید که هیچ قسمت گوله شده‌ای وجود نداشته باشد.

بعد از اینکه آنها را خوب هم زدید، نصف فنجان شیر را اضافه کنید و روی دمای ملایم قرار دهید و همزمان هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شود (دمای ملایم باعث می‌شود که هیچ قسمتی از پودر گوله گوله نشود و مزه بد هم نگیرد. ) کمتر از یک دقیقه هم زدن تان را ادامه دهید؛ سپس نصف فنجان کره را اضافه کنید.

بعد از اینکه کره آب شد، چهار تکه شکلات تلخ بزرگ را به آن اضافه کنید که البته خودتان می‌توانید این مقدار را کم یا زیاد کنید. (اگر قرار است از شکلات شیرین و معمولی استفاده کنید، بهتر است که مقدار شکر را کاهش دهید تا کیک‌تان خیلی شیرین نشود.)

در این مرحله باید سس را از روی حرارت و گرما بردارید و تا کمتر از یک دقیقه به هم زدن تان ادامه دهید تا سس شما آماده شود.

در مرحله بعد؛ می‌توانید از بیسکویت دایجستیو یا همان سبوس دار استفاده کنید که معمولاً دو عدد بسته ۳۴ تایی کافی است. معمولاً بیسکویت سبوس دار طعم خوشمزه‌تری به کیک و دسرتان می‌دهد و رنگ خوبی را هم ایجاد می‌کند. (وقتی که سس داغ بود نباید آن را روی بیسکویت‌تان بریزید؛ چرا که حالت خمیری پیدا می‌کند؛ بنابراین صبر کنید تا سس کمی خنک شود؛ یعنی از حالت داغی خارج شده و به حالت گرم و معمولی برسد.)

همه ترکیب را خوب هم بزنید تا به شکل مورد نظرتان برسد. در نهایت کیک را به دو قسمت برش دهید. می‌توانید از یک نایلون هم استفاده کنید و روی کیک را بپوشانید تا بعدا آن را میل کنید؛ البته می‌توانید از فویل آلومینیومی هم استفاده کنید و آن را سفت ببندید تا شکل کیک بهتر حفظ شود و دمای آن هم ثابت باقی بماند.

فقط باید در نظر بگیرید که فویل آلومینیومی کمی سخت‌تر جدا خواهد شد.

بعد از اینکه کیک را پوشاندید، به مدت دو ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال یا فریزر بگذارید؛ سپس آن را بیرون بیاورید، نایلون، کاغذ روغنی یا فویل را بردارید و برش دهید و لذتش را ببرید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز پخت پاستا با مرغ و پیازچه

فراشپز- بعید به نظر می‌رسد که این روز‌ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم…

26 دقیقه ago

طرز تهیه کته ماکارونی؛ فوری و راحت

فراشپز- تهیه ماکارونی با هر روشی بسیار خوشمزه است ولی این بار قرار است یدون…

1 ساعت ago

(ویدئو) طرز پخت یک غذای ساده با تخم مرغ و برنج

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۳۶۰ گرم برنج مانده،…

2 ساعت ago

بهترین نوشیدنی برای کودکان

فراشپز- اخیراً گروهی از کارشناسان به دنبال بررسی پنج‌ماهه مقالات علمی در این باره این…

3 ساعت ago

طرز تهیه سوفله موز، دسر خوشمزه و مجلسی

فراشپز- سوفله موز نوعی دسر میوه‌ای است که از ترکیب موز با تخم مرغ، پودر…

4 ساعت ago

فوت و فن پخت خورشت آلو گشنیز

فراشپز- خورشت آلو گشنیز یک غذای سنتی مربوط به جنوب ایران است. نکته جالب در…

4 ساعت ago