فراشپز- کیک حلوا یکی از آسانترین و خوشمزهترین کیکهایی است که شما میتوانید با مواد اولیه محدود آن را در خانه آماده کنید.
کیک حلوا از کیکهای مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و میتوان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. برای آنکه مراسم خود را متفاوت تر برگزار کنید، پیشنهاد میکنیم دستور پخت این کیک حلوای معروف را در این بخش دنبال کنید.
آرد سفید ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۸۰ گرم
کاکائو ۱ قاشق
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آب ۴ قاشق
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلاتها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
داخل کاسهای تخم مرغها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند، هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند.
با فرچه داخل کاغذهای مافین را با روغن چرب کنید و ۱/۴ از مایه کیک را داخل آنها بریزید.
سپس قالبهای مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه با یک عدد خلال دندان مافینها را تست کنید که پخته باشند.
حلوای آماده شده از قبل را داخل قیف بریزید و روی مافینها تزیین کنید.
برای شیکتر شدن نتیجه کار، بهتر است رنگ حلوایتان با رنگ کیک کمی متفاوت تر باشد.
منبع: نمناک
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…