کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه پاییزی است. طرز تهیه کیک خرمالو شبیه دیگر کیک های میوه ای است اما در آن از پوره خرمالو استفاده میشود.
خرمالو یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه پاییزی است که در این فصل سال فراوان یافت می شود. اگر جزو علاقمندان به این میوه نارنجی خوش طعم هستید، حتما کیک خرمالو با گردو و دارچین را با رسپی که در این بخش آورده ایم، امتحان کنید.
پوره خرمالو 1 لیوان
آرد قنادی 2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن مایع ¾ لیوان
تخم مرغ 4 عدد
مغز گردو نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق غذاخوری
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و اجازه دهید فر گرم شود.
خرمالو را بشویید و پوست آن را به همراه کلاهک آن جدا کنید.
گوشت خرمالو را جدا کرده و درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا میکس و پوره شود.
در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید.
تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون کاسه بریزید.
مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 10 دقیقه بزنید تا بافت مواد کرم رنگ و کش دار شود.
روغن مایع را درون مخلوط تخم مرغ بریزید.
با دور تند همزن برقی مواد را در حد مخلوط شدن به مدت 1 دقیقه بزنید.
پوره خرمالو را درون مخلوط تخم مرغ ریخته و مواد را در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.
درون ظرفی آرد و بکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
پودر دارچین را به آرد و بکینگ پودر افزوده و مخلوط نمایید.
به تدریج و طی سه مرحله مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ و پوره خرمالو افزوده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
مغز گردو خرد شده را درون مایه کیک خرمالو بریزید و به صورت دورانی و چرخشی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مایه کیک را درون قالب چرب شده بریزید.
قالب را چند بار محکم روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود و حباب ها از بین برود.
قالب را طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
برای اینکه بدانیم کیک ما پخته است یا خیر، آن را با خلال دندان چک کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
کیک را از قالب خارج کنید.
کیک را برش زده و به دلخواه تزئین نمایید.
در صورت تمایل می توانید مغز گردو را حذف کنید.
برای خوشمزه تر شدن کیک خرمالو از مواد اولیه تازه استفاده کنید.
تخم مرغ و مواد کیک باید با محیط هم دما باشند.
در پخت کیک در اندازه و میزان مواد اولیه دقت کنید.
دما و درجه ی فرها با هم متفاوت است پس پخت کیک را با خلال دندان به روش بالا بررسی کنید.
نیم ساعت اول پخت کیک هرگز در فر را باز نکنید زیرا پف کیک می خوابد.
برای تزیین کیک می توانید پوره خرمالو را با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و استفاده کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک خرمالو را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…