آشپزی

طرز تهیه کیک زبرا؛ بازی طعم و خلاقیت

فراشپز- وقتی فوت و فن یک کیک ساده را یاد بگیریم می‌توانیم انواع خلاقیت‌ها را به کار ببریم و کیک‌های جذابی درست کنیم. یکی از این کیک‌ها کیک زبرا است که طعم فوق‌العاده و زیبایی جالبی دارد. این دستور را مو به مو اجرا کنید و یک عصرانه بی‌نظیر داشته باشید.

مواد لازم:

آرد گندم: ۲٫۵ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن مایع: نصف پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پس از اینکه مایه کیک آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا به طور کامل صاف شوند.

۲. پس از اینکه آرد و بکینگ پور را الک کردید آنها را کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملا کشدار و سفید رنگ شوند.

۳. پس از اینکه مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل کشدار شدند روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در ادامه شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.

۳. حالا باقیمانده آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا مواد با آرد یکدست شوند و خمیر کیک منسجم شود. در مرحله بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

۴. دو قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را با نیمی از خمیر به خوبی مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک قالب مناسب انتخاب کنید و آنرا با روغن مایع چرب کنید.

۵. در ادامه مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید ، سپس یک مقاله از مایه کاکائویی بریزید. به همین ترتیب تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله پایانی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت مدوویک ؛ کیک عسلی روسی

کیک مدوویک (medovik tort) یکی از محبوب‌ترین کیک‌های روسی و منطقه آذربایجان است که در…

12 دقیقه ago

طرز تهیه سه نوشیدنی گرم با شیر نارگیل؛ مخصوص روزهای سرد زمستان

فراشپز- عاشقان فصل‌های سرد خوب می‌دانند که نوشیدنی گرم در روز‌های سرد نیمه دوم سال…

42 دقیقه ago

هزار ویک دلیل برای خوردن صبحانه

فراشپز- صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی است که بسیاری از افراد نسبت به خوردن…

1 ساعت ago

طرز تهیه وافل موزی خانگی با دستگاه و بدون دستگاه

فراشپز- وافل یکی از شیرینی‌های بسیار جذاب و ترد است که در قالب شکل دار…

2 ساعت ago

منوی عالی صبحانه براساس ماه تولدمان

فراشپز- وقتی به وعده‌های غذایی مصرفی افراد مختلف نگاه کنید متوجه این موضوع خواهید شد…

2 ساعت ago

خوردن موز ناشتا چه بلایی سرمان می‌آورد؟

فراشپز- موز میوه‌ای است که طرفداران زیادی دارد. زیرا شیرینی طبیعی دارد و به راحتی…

3 ساعت ago