اگر طرفدار کیک های نرم و پنبه ای هستید، کیک ماست فرانسوی یکی از بهترین گزینه ها برای شماست که طرز تهیه ساده ای هم دارد.
کیک ماست فرانسوی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که بافتی بسیار نرم و پنبه ای دارد و اصالتا متعلق به کشور فرانسه می باشد. این کیک خوشمزه را با توجه به رسپی این بخش از آموزش شیرینی پزی، به راحتی در خانه بپزید و برای پذیرایی و دورهمی های عصرانه از آن استفاده کنید.
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1٫5 پیمانه
روغن ½ لیوان
ماست یونانی ¾ لیوان
شکر 1 لیوان سرخالی
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
درون یک ظرف، تخم مرغ ها را بشکنید.
تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
وانیل را به همراه رنده پوست لیمو و شکر به تخم مرغ ها بیافزایید.
با هم زن تخم مرغ ها را به مدت 8 دقیقه مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند.
پس از کرم رنگ و حجیم شدن تخم مرغ ها، به آن روغن را بیافزایید.
تخم مرغ و روغن را در حد 15 ثانیه با دور تند مخلوط نمایید تا روغن هم با دیگر مواد ترکیب شود.
در این مرحله ماست یونانی پر چرب را افزوده ومواد را 15 ثانیه دیگر با دور کند همزن مخلوط نمایید.
در ظرفی جداگانه آرد را با بکینگ پودر ترکیب و دو تا سه مرتبه الک کنید.
ترکیب آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ بیافزایید.
در این مرحله برای ترکیب آرد با باقی مواد نباید از همزن استفاده نمایید بلکه با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مایه کیک را درون قالب بریزید.
قالب را چند مرتبه روی سطح کار بکوبید تا هوای اضافی درون مایه کیک خارج شود.
پس از گرم شدن فر، قالب را به مدت 45 تا 55 دقیقه درون فر قرار دهید.
در این زمان سس را آماده نمایید، برای تهیه سس، داخل یک قابلمه نشاسته و شکر را بریزید.
به ترکیب نشاسته و شکر، آب ولرم را اضافه کرده تا نشاسته و شکر درون آب حل شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از اینکه آب شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو ترش را اضافه کرده و به صورت مداوم هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید تا سس کمی از حرارت بیفتد.
بعد از پخت کیک، قالب را از فر خارج کرده و صبر نمایید تا به خوبی خنک شود.
کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر بگذارید.
سس لیمو را روی کیک بریزید و کیکتان را تزئین کنید.
برای امتحان کردن پخت کیک، پس از گذشت 40 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو کنید، بعد از خارج کردن خلال دندان اگر چیزی به آن نچسبید، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
می توانید کیک را با مغزیجات مختلف تزئین نمایید.
سس های روان و آبکی با انواع رنگ ها و طعم ها، یک گزینه عالی برای تزیین این کیک محسوب میشوند.
به جای سس لیمو می توانید عسل را روی حرارت غیر مستقیم روانتر کنید و روی کیک بریزید.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…