اگر می خواهید برای تولد یا مهمانی در خانه کیک درست کنید، کیک ساده بهترین انتخاب است که طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد.
کیک ساده یکی از خوشمزهترین خوراکیهایی است که میتوانید بهراحتی آن را در خانه درست کنید. کیک ساده نه تنها عصرانه ای دلپذیر برای اهالی خانه است بلکه می تواند پایه خوبی برای کیک های تولد، مهمانی و… باشد. کیک ساده ای که در این بخش آموزش خواهیم داد، رسپی متفاوتی با سایر کیک های ساده داشته و به خوبی پف می کند و بسیار خوشمزه است.
آرد ٢ پیمانه
تخم مرغ ٤ عدد
شکر ٢ پیمانه
شیر ١ پیمانه
کره ١/٤ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
درون ظرفی آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط نمایید و دو بار الک کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با شکر و وانیل مخلوط کرده و با درجه متوسط همزن برقی به مدت 4 دقیقه و یا با همزن دستی به مدت 8 دقیقه هم بزنید.
مخلوط آرد را به تدریج به تخم مرغ ها افزوده و با دور کند همزن به مدت چند ثانیه هم بزنید.
مخلوط شیر و کره را روی حرارت بگذارید تا شیر گرم و کره آب شود اما نباید شیر به جوش بیاید.
مخلوط شیر و کره را به ترکیب آرد و تخم مرغ افزوده و با دور کند همزن به مدت کمتر از 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
مایه کیک را درون قالبی چرب شده بریزید و قالب را در فر قرار دهید.
فر را روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد بگذارید.
اجازه دهید کیک شما به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر بپزد.
برای اینکه بدانید کیک پخته است یا خیر، آن را با خلال دندان چک کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
کیک را از قالب خارج کنید.
بعد از سرد شدن کیک آن را با حوله یا پارچه نخی بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
کیکتان را برش بزنید و به دلخواه تزئین نمایید.
منبع: نمناک
یک کارشناس ایمنی مواد غذایی حقیقت درباره خوردن برنج باقی مانده از وعدههای قبلی را…
ساندویچ تخم مرغ آبپز از خوراکیهای خوشمزه و مقوی است که برای صبحانه کودکان و…
قلیه مرغ نوعی خورش بسیار خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به قلیه ماهی…
سالاد الویه با گردو یکی از روشهای درست کردن سالاد الویه است که در آن…
در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که…
مرغ حیدرآبادی نوعی روش مخصوص طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…