طرز تهیه کیک ساده خانگی خوشمزه برای 8 نفر

اگر می خواهید برای تولد یا مهمانی در خانه کیک درست کنید، کیک ساده بهترین انتخاب است که طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد.

کیک ساده یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌هایی است که می‌توانید به‌راحتی آن را در خانه درست کنید. کیک ساده نه تنها عصرانه ای دلپذیر برای اهالی خانه است بلکه می تواند پایه خوبی برای کیک های تولد، مهمانی و… باشد. کیک ساده ای که در این بخش آموزش خواهیم داد، رسپی متفاوتی با سایر کیک های ساده داشته و به خوبی پف می کند و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه کیک ساده پف دار

آرد ٢ پیمانه
تخم مرغ ٤ عدد
شکر ٢ پیمانه
شیر ١ پیمانه
کره ١/٤ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک ساده برای تولد و میهمانی

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.
درون ظرفی آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط نمایید و دو بار الک کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با شکر و وانیل مخلوط کرده و با درجه متوسط همزن برقی به مدت 4 دقیقه و یا با همزن دستی به مدت 8 دقیقه هم بزنید.
مخلوط آرد را به تدریج به تخم مرغ ها افزوده و با دور کند همزن به مدت چند ثانیه هم بزنید.
مخلوط شیر و کره را روی حرارت بگذارید تا شیر گرم و کره آب شود اما نباید شیر به جوش بیاید.
مخلوط شیر و کره را به ترکیب آرد و تخم مرغ افزوده و با دور کند همزن به مدت کمتر از 1 دقیقه هم بزنید تا مواد یکدستی داشته باشید.
مایه کیک را درون قالبی چرب شده بریزید و قالب را در فر قرار دهید.
فر را روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد بگذارید.
اجازه دهید کیک شما به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر بپزد.
برای اینکه بدانید کیک پخته است یا خیر، آن را با خلال دندان چک کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک به طور کامل پخته است.
کیک را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
کیک را از قالب خارج کنید.
بعد از سرد شدن کیک آن را با حوله یا پارچه نخی بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
کیکتان را برش بزنید و به دلخواه تزئین نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک کارامل گردو و عسل، یک پیشنهاد عالی و مهیج!

فراشپز- کیک کارامل عسل و گردو یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که با روکشی…

1 دقیقه ago

طرز تهیه پولکی بدون قند و رژیمی با زعفران + ترفندها

فراشپز- پولکی از آبنبات‌های خوشمزه‌ای است که می‌توان آن را به صورت جداگانه یا همراه…

6 دقیقه ago

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

23 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

23 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

23 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

23 ساعت ago