عطر خوش و اثر گرمابخش و اشتهاآور هل، این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده ها برای انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی تبدیل می سازد.با آموزش “کیک ساده هلی” در خدمت شما عزیزانِ همراه هستیم.
کیک ساده هلی طعم بی نظیر و بافت فوقالعاده لطیفی دارد.در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه این کیک خوشمزه و خانگی را به شما آموزش دهیم. کیک ساده هلی به خاطر داشتن هل، عطر و طعم خوشایندی دارد و مانند کیک وانیلی ، کیک شکلاتی و بسیاری دیگر از کیک های ساده و خوشمزه طرفداران زیادی دارد.
تخم مرغ:3 عدد
آرد:6پیمانه
شیر:3 پیمانه
روغن مایع:2 پیمانه
شکر:3 پیمانه
پودر هل :1ق چایخوری
بکینگ پودر:2 ق چایخوری
برای درست کردن کیک ساده هلی ابتدا فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
قالب مورد نظر کیکتان را هم چرب کنید و به کف و دیواره های آن آرد بپاشید.
برای درست کردن کیک ،داخل ظرف نسبتا بزرگی ، تخم مرغ ها را به همراه پودر هل و شکر مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس روغن را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید ، در حین هم زدن شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بپکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دوتا سه بار الک کنید.
بعد مخلوط آرد را کمکم به مواد مایع کیک اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یک دست شوند.
مایه کیک آماده شده را داخل قالب چرب شده بریزید و به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
در حین پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک شما نخوابد.
کیک آماده شده را میتوانید با پودر پسته و یا نارگیل و یا به سلیقه خودتان تزیین کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک ساده هلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز_ شربت نارگیل یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و پرطرفدار است که در بسیاری از کشورها…
فراشپز- خوراک لوبیا چیتی با برنج یک دستور غذای فوری و خوشمزه است که علیرغم…
فراشپز- خوراک کدو با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و خوشمزهای است که…
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…