سینامون در زبان انگلیسی به معنی دارچین هست. کیک سینامون که برخی به اشتباه سینابون تلفظ می کنند بسیار خوش عطره و بافت لطیفی داره.
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه سر خالی
روغن : نصف پیمانه
شیر ولرم : نصف پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
آرد : ۱/۵ پیمانه
وانیل : ۱/۴ قاشق مرباخوری
پودر نارگیل : نصف پیمانه
شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری
دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
پودر گردو : ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو و قهوه دو قاشق غذاخوری
۱. ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا حجمش دو برابر شود.
۲. بعد روغن و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم.
۳. سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
۴. نصف مواد را داخل قالب چرب شده می ریزیم.
۵. مواد میانی را ریخته و روی آن مابقی مواد را می ریزیم.
۶. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه میگذاریم.
۷. پس از پخت از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- افرادی که غذاهای غنی از منیزیم مانند اسفناج و بادام میخورند ممکن است مغز…
فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…
فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپهای سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…
فراشپز- پاییز که از راه میرسد سروکله صیفیجاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…
فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بینظیر و…
فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیهی آن کمی…