“کیک غذای فرشته” یک نوع کیک سبک است که در آن تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده می شود و فاقد روغن و کره است.
سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ):6 عدد
کرم تارتار :یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شکر:50 گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
آرد (الک شده):60 گرم، یک دوم پیمانه
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
در صورت تمایل پودر نارگیل :یک دوم پیمانه
آرد را از قبل الک کرده و کنار بگذارید فر را هم با 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. ابتدا 6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده های آن را به کاسه بزرگتری منتقل نمایید.
1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار و 1/8 قاشق چایخوری نمک را افزوده و همزن برقی را روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در همین حال که مواد در حال مخلوط شدن است شکر را کمکم اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شده و مخلوطی سفت و حالت دار درست شود طوری که اگر ظرف را برگردانید مواد بیرون نریزد.
در این مرحله وانیل را افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل در این مرحله پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط نمایید.
خمیر کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده بپزید. بعد از اینک کیک پخت و خنک شد آن را با دقت از قالب خارج کرده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک غذای فرشته را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- یک مطالعه بسیار بزرگ در بریتانیا که در سال ۲۰۲۲ منتشر شد، نشان داد…
فراشپز- از قدیم، نان بهعنوان یکی از مهمترین خوراکیها در میان انواع غذاها شناخته میشود.…
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…