“کیک غذای فرشته” یک نوع کیک سبک است که در آن تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده می شود و فاقد روغن و کره است.
سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ):6 عدد
کرم تارتار :یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شکر:50 گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
آرد (الک شده):60 گرم، یک دوم پیمانه
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
در صورت تمایل پودر نارگیل :یک دوم پیمانه
آرد را از قبل الک کرده و کنار بگذارید فر را هم با 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. ابتدا 6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده های آن را به کاسه بزرگتری منتقل نمایید.
1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار و 1/8 قاشق چایخوری نمک را افزوده و همزن برقی را روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در همین حال که مواد در حال مخلوط شدن است شکر را کمکم اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شده و مخلوطی سفت و حالت دار درست شود طوری که اگر ظرف را برگردانید مواد بیرون نریزد.
در این مرحله وانیل را افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل در این مرحله پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط نمایید.
خمیر کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده بپزید. بعد از اینک کیک پخت و خنک شد آن را با دقت از قالب خارج کرده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک غذای فرشته را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- ویتامین D را اگر با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد…
فراشپز- پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در سالهای اخیر بین مردم ما هم طرفدار…
فراشپز- یک کارشناس ارشد علوم تغذیه میگوید: مصرف بیشتر از ۱۳ تا ۱۴ تخم مرغ…
فراشپز- یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که…
فراشپز- بورانی جزو پیشغذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی…
فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از راحتترین غذاها برای وقتهایی است که زمان کافی نداریم.…