فراشپز- کیک لبو از کیکهای خوشمزه و متفاوتی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید؛ طرز تهیه کیک لبو در خانه را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
کیک لبو یکی از خوشمزهترین کیکها و دسرهای پاییزی و زمستانی است که میتوانید آن را با لبوی خام و پخته و مواد قابل دسترس برای تولدها، دورهمی ها، شب یلدا یا شب چله یا حتی شب کریسمس تهیه نمود.
اگر اهل تهیه یک دسر خوشرنگ با لبو هستید، این شیرینی کم هزینه و آسان شب یلدا را از دست ندهید.
لبو تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰گرم)
کره نرم ۲۵۰ گرم
رنده پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری
پودر شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم)
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
۱. ابتدا پوست لبوها را بگیرید و رنده کنید.
۲. کره و شکر را داخل کاسهای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
۳. در مرحله بعد رنده پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.
۴. در ادامه تخم مرغها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست شود.
۵. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.
۶. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
۷. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ میشود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.
علت پف نکردن کیک لبو عبارتند از:
الک نکردن آرد
جدا زدن سفیده و زرده تخم مرغ
هم نزدن کافی تخم مرغ و شکر
بکینگ پودر خراب
باز نکردن درب فر یا قابلمه
همزدن مواد کیک در یک جهت
روغن و قالب متناسب
منبع: نمناک
فراشپز- درست است که پیشدیابت معمولاً بدون علامت است، اما علائمی وجود دارند که میتوانند…
یک متخصص بیماریهای عفونی میگوید: اگر ویتامینهای مهم در بدن ما تامین نشوند، بیشتر در…
فراشپز- دسر کدو حلوایی یکی از دسرهای مدرن امروزی است که با مواد و دستورهای…
فراشپز- جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی طعم بسیار خوبی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه…
فراشپز- خورش ریحان یکی از انواع خورشتهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که سبزی ریحان…
فراشپز- برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشتههای…