لواشک از خوشمزهترین خوراکیهای محبوب تابستانی است. بعضی خوراکیهای متنوع مثل کیک لواشک میتوانند یک میانوعده یا دسر خوشمزه تابستانی با میوهها باشند.
هرچند اسمش کیک لواشک است، اما منتظر یک طعم شیرین نباشید! کیک لواشکی که دستور تهیه آن را آموزش دادهایم، ترش و ملس و خوش آب و رنگ است.
مدت زمان آمادهسازی: ۲ ساعت
تعداد نفرات: ۴ نفر
زغالاخته: ۲۰۰ گرم
آلو بخارا: ۲۰۰ گرم
آلبالو تازه: ۴۰۰ گرم
آلوچه، آلو وحشی یا آلوجنگلی: ۲۰۰ گرم
لواشک (زرشک و انار): چند برگ
رب آلوچه: به مقدار لازم
۱. زغال اخته، آلبالو و آلوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و به شکل پوره درآید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
۲. ورقههای لواشک را به اندازه تهقالب موردنظرتان ببرید. کف و دیواره قالب را با لواشک بپوشانید.
۳. با استفاده از قلمو، کمی ربآلوچه به لبهها و ته ظرف که لواشک گذاشتید، بمالید.
۴. مقداری از پوره میوه را ته قالب بریزید. سپس روی آن را با لواشکهای خردشده بپوشانید.
۵. مواد را روی هم بهصورت لایهلایه در قالب بریزید. قالب را چند ساعت در یخچال بگذارید تا کیک فرم بگیرد.
نکته: میتوانید روی لایه آخر کیک رب آلوچه بمالید تا کیک بافت نرمتری داشته باشد.
منبع: همشهری
فراشپز- همه ما آن روزها را تجربه کردهایم؛ زمانی که ناگهان تماس میگیریم یا پیامی…
فراشپز- نوتلا یکی از محبوبترین کرمهای شکلاتی در جهان است که بسیاری از ما عاشق…
فراشپز-رئیس بادام زمینی؛ یکی از تنقلات بسیار خوشمزه در آمریکا می باشد این فنجان ها…
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…