وقتی شکلات و وانیل با هم در طبخ کیکی به کار بروند، نتیجه اش کیکی با جذابیتی دوبرابر است. دادن جلوه ی مرمرین به کیک بسیار آسان است. تنها لازم است که به وسیله چاقو کیک را با حرکات چرخشی هم بزنیم.
کره :1/2 پیمانه
آرد:220 گرم
بیکینگ پودر :2 قاشق چای خوری
نمک :1/2 قاشق چای خوری
شکر :1 پیمانه
تخم مرغ:3 عدد بزرگ
وانیل :1/4 قاشق چای خوری
دوغ:160 گرم
پودر کاکائو :40 گرم
ابتدا شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پفکی شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه وانیل را افزوده و هم بزنید. در مرحله بعد آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آبدوغ را بریزید و مواد را مخلوط کنید.
در ادامه باقیمانده آرد را بیافزایید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. در مرحله بعد پودر کاکائو را با 120 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
سپس آن را به یک سوم از مایه کیک بیفزایید و مخلوط کنید تا یک مایه کیک شکلاتی و یک مایه کیک وانیلی داشته باشید.
قالب را با کره چرب کنید و مایه کیک را یک در میان داخل قالب بریزید. ابتدا یک لایه مایه وانیلی بریزید، سپس یک لایه مایه شکلاتی و دوباره یک لایه مایه وانیلی.
حالا با یک چاقو یا سیخ داخل مایع کیک چند حرکت چرخشی انجام دهید تا کیک طرحدار شود.
قالب را برای 40 الی 50 دقیقه در فری که با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا کیک بپزد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک مرمرین را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…