وقتی شکلات و وانیل با هم در طبخ کیکی به کار بروند، نتیجه اش کیکی با جذابیتی دوبرابر است. دادن جلوه ی مرمرین به کیک بسیار آسان است. تنها لازم است که به وسیله چاقو کیک را با حرکات چرخشی هم بزنیم.
کره :1/2 پیمانه
آرد:220 گرم
بیکینگ پودر :2 قاشق چای خوری
نمک :1/2 قاشق چای خوری
شکر :1 پیمانه
تخم مرغ:3 عدد بزرگ
وانیل :1/4 قاشق چای خوری
دوغ:160 گرم
پودر کاکائو :40 گرم
ابتدا شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک و پفکی شود، سپس تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه وانیل را افزوده و هم بزنید. در مرحله بعد آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس آبدوغ را بریزید و مواد را مخلوط کنید.
در ادامه باقیمانده آرد را بیافزایید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. در مرحله بعد پودر کاکائو را با 120 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
سپس آن را به یک سوم از مایه کیک بیفزایید و مخلوط کنید تا یک مایه کیک شکلاتی و یک مایه کیک وانیلی داشته باشید.
قالب را با کره چرب کنید و مایه کیک را یک در میان داخل قالب بریزید. ابتدا یک لایه مایه وانیلی بریزید، سپس یک لایه مایه شکلاتی و دوباره یک لایه مایه وانیلی.
حالا با یک چاقو یا سیخ داخل مایع کیک چند حرکت چرخشی انجام دهید تا کیک طرحدار شود.
قالب را برای 40 الی 50 دقیقه در فری که با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا کیک بپزد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک مرمرین را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…