آشپزی

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی مجلسی؛ خوشمزه فوری

فراشپز- گشنیز پلو یکی از پلو‌های مخلوط خانگی خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد، طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی را برایتان آماده کرده‌ایم.

گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلو‌های مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌شود.

مواد لازم گشنیز پلو با مرغ

مواد لازم میزان لازم

برنج ۲ پیمانه

مرغ ۹۰۰ گرم

گشنیز ۱ لیوان

پیاز ۱ عدد

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری

دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

زرد چوبه ۱/۲ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول:

ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب “طرز تهیه برنج آبکش” برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم:

گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده‌اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.

مرحله سوم:

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.

مرحله چهارم:

یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز‌ها را در آن سرخ کنید.

مرحله پنجم:

سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله ششم:

ادویه‌ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ‌ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم:

زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

6 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

7 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

9 ساعت ago