فراشپز- گشنیز پلو یکی از پلوهای مخلوط خانگی خوشمزه است که طرز تهیه بسیار سادهای دارد، طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی را برایتان آماده کردهایم.
گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزهترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی میتوانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آوردهایم، آماده میشود.
مواد لازم میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۹۰۰ گرم
گشنیز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:
ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب “طرز تهیه برنج آبکش” برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.
گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کردهاید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.
یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید.
سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
ادویهها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.
زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کیک تیتاپ یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…
فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر…
فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…
فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…
فراشپز- کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیهاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…
فراشپز- انار پلو یکی از غذاهای معروف شیرازی است که طرز پخت آن بسیار راحت…