آشپزی

طرز تهیه گلت توت فرنگی؛خوشمزه و مجلسی

فراشپز- یکی از خوشمزه ترین دسرهای فرانسوی می باشد که از خانواده پای و تارت هستند که دقیقا یک لایه خمیر کره ای دارند و وسط خمیر از یک فیلینگ میوه ای تهیه می شود مانند میوه های فصل پر می شود و لبه های خمیر را تا زده و روی مواد می آورند و بعد از پخت مواد میانی کاراملی و خمیر ترد و خوشمزه ای خواهید داشت که یک دسر فوق العاده جذاب برای مهمانی و دورهمی ها می باشد یکی از مهم ترین نکته ها و مزیت های تهیه گلت استفاده نکردن از قالب مخصوص تارت یا پای است که شما به دلخواه می توانید در هر سایزی این گلت را تهیه کنید. خمیر گلت کم شیرین تر و کم کالری تر و در ایتالیا به آن کروستاتا نیز گفته می شود. امروز طرز تهیه گلت توت فرنگی در فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای مواد میانی

توت فرنگی ۴۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری

مواد لازم برای رومال

زرده تخم مرغ ۱ عدد
پرک بادام به مقدار لازم
شیر ۱ ق چای خوری

مواد لازم

کره گیاهی یا حیوانی ۱۵۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
پودر قند ۱ ق غذا خوری
آب یخ ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه گلت توت فرنگی

مرحله اول: تهیه خمیر گلت

ابتدا برای تهیه این شیرینی خوشمزه باید گلت را آماده کنید. آرد و به همراه پودر قند داخل کاسه ریخته و هم بزنید سپس کره سرد یخچالی را خرد کنید و داخل آرد بریزید و برای مخلوط کردن می توانید از غذاساز استفاده کنید تا خمیر اصلا گرمای دست را احساس نکند ولی اگر غذاساز ندارید با چنگال کره را به خورد خمیر دهید تا جایی که خمیر مانند خرده نان شود سپس باید به تدریج آب سرد اضافه کنید بسته به نوع آرد مصرفی نباید آب را یکباره بریزید وقتی خمیر نرم و لطیف شد آن را با نوک انگشت جمع کنید و داخل یک نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی توت فرنگی را شسته و از وسط به دو نیم کنید نیازی نیست خیلی ریز خرد کنید و بعد توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به آن شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کم کم توت فرنگی آب انداخته و تبدیل به یک سس غلیظ شود و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: تهیه گلت توت فرنگی

در ادامه خمیر را از یخچال خارج کنید و روی یک کاغذ روغنی باز کنید به اندازه دلخواه ولی به قطر ۳ میل سپس کاغذ روغنی را به سینی فر منتقل کنید و بعد توت فرنگی ها را در مرکز خمیر ریخته به طوری که ۵ سانت از کنارهای خمیر فاصله داشته باشد سپس لبه های گلت را روی توت فرنگی بیاورید در ادامه سینی را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

مرحله چهارم: پخت گلت توت فرنگی

در ادامه زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط و دور تا دور خمیر گلت را رومال کنید و به دلخواه پرک بادام بریزید و بعد در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا گلت پخته و طلایی شود و بعد از سرد شدن برش بزنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه گلت توت فرنگی

  1. توت فرنگی ها را خیلی ریز خرد کنید وگرنه له می شوند.
  2. خمیر گلت را تا ۳ روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.
  3. اگر خمیر گلت ورز بخورد بعد از پخت سفت می شود.
  4. در فر برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فراشپز- کیک کوکی شکلاتی نوعی کیک بسیار خوشمزه و مجلسی است که با خمیر کوکی…

2 ساعت ago

طرز تهیه موساکا؛ غذایی خوشمزه از امپراطوری عثمانی

فراشپز- موساکا نوعی غذای مشهور بین‌المللی است که از ترکیب بادمجان، سیب زمینی، گوشت یا…

2 ساعت ago

دستور پخت املت کنگر؛ یک صبحانه متفاوت

فراشپز- برای آماده‌سازی املت کنگر، ابتدا کنگر تازه را تمیز کنید، پس از شستن آن…

13 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- برای آماده سازی کیک گوجه‌ سبز، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر حسابی هم بزنید…

14 ساعت ago

طرز تهیه تارت ماست خانگی

فراشپز- تارت ماست یکی از دسر‌های خوشمزه و سالمی است که می‌تواند به عنوان یک…

15 ساعت ago

طرز تهیه سالاد تبوله با کینوا کاملا رژیمی و خوشمزه

فراشپز- سالاد تبوله یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین سالاد‌های خاورمیانه‌ای است که اصالت آن به…

16 ساعت ago