فراشپز- گیجاواش تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرز تهیه این خورش ساده را میتوان به عنوان پیشنهاد غذا برای نهار یا شام، استفاده کرد.
گیجاواش تره یکی از غذاهای شمالی سالم و ساده است که اصالت آن به گیلان باز میگردد. این خورش مقوی خیلی سریع و آسان تهیه میشود که شما میتوانید طرز تهیه آن را در ادامه این بخش بخوانید.
مواد لازم میزان لازم
سبزی گیجاواش 200 گرم
تخم اردک 2 عدد
برگ سیر 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برای پخت این غذای شمالی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: ابتدا برگ سیر را به خوبی شسته و اجازه دهید تا آب آن گرفته شود. پس از خشک شدن برگ سیر آن را به صورت نیم سانت نیم سانت خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: گیجاواش را نیز شسته سپس آبکش کنید و در ادامه مانند برگ سیر آن را خرد کنید.
مرحله سوم: تخم اردکها را در یک کاسه شکسته و با کمک چنگال هم بزنید سپس به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم: در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و برگ سیرها را با مقداری زردچوبه سرخ کنید.
مرحله پنجم: پس از کمی تفت دادن برگ سیر، گیجاواش را نیز به برگ سیرها اضافه کنید و تفت دهید. پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا سبزیها نرم شوند.
مرحله ششم: پس از پخت سبزیها تخم اردک آماده شده را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم اردکها نیز بپزد سپس همراه با برنج سرو کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- کباب مرغ ترش تا بهای یکی از خوشمزهترین و مجلسیترین غذاهاست که طعم فوق…
فراشپز- «لُگیمات» یا به قول عربها «لُقیمات» و «لیگمات» یکی از دسرهای عربی و یک…
فراشپز- در این گرونی گوشت و مرغ بهترین گزینه جایگزین آن سویا میباشد که خیلی…
فراشپز- با توجه به ذات آرد گندم، خمیر پیتزایی که با این نوع آرد تهیه…
فراشپز- نان ازبکی، با طرحهای هنری خیرهکننده و طعم منحصربهفردش، یکی از زیباترین و جذابترین…
فراشپز- خوراک گوشت و بادمجان که ترکیب خوشمزهای از فلفل دلمه، پیاز، سیر و گوشت…