آشپزی

طرز تهیه یتیمچه کدو سبز؛ یک شام رژیمی خوشمزه

فراشپز- یتیمچه کدو سبز از غذا‌های قدیمی ایرانی محسوب می‌شود که به دلیل کالری پایین برای رژیم‌های لاغری مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه یتیمچه کدو با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

کدو سبز ۱ کیلو گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

سیر ۳ حبه

زردچوبه و نمک هر کدام ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز و پودر شنبلیله هر کدام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه یتیمچه کدو

مرحله اول

برای تهیه یتیمچه کدو خوشمزه ابتدا کدو سبز را می‌شوییم، سپس پوست آن را جدا می‌کنیم و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می‌شوییم، سپس پوست آن را به طور کامل جدا می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می‌کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله بلافاصله پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر شنبلیله را به تابه اضافه می‌کنیم، سپس تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شد.

مرحله چهارم

در این مرحله حالا پوست سیر را جدا می‌کنیم، سپس می‌شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در ادامه سیر به تابه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله پنجم

حالا کدو سبز خرد شده را درون تابه می‌ریزیم، سپس مخلوط می‌کنیم و درب تابه را می‌بندیم تا کدو‌ها سرخ شود. توجه داشته باشید هر ۲ دقیقه یک بار درب تابه را بر دارید و کدو‌ها را مخلوط کنید تا ته نگیرد.

مرحله ششم

در این مرحله زمانی که کدو‌ها کاملا پخته شدند، گوجه فرنگی‌های خرد شده را به مخلوط کدو سبز اضافه می‌کنیم، سپس هم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت بماند تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود.

مرحله هفتم

در نهایت زمانی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد، حرارت را خاموش می‌کنیم، سپس یتیمچه کدو سبز را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی آن را به دلخواه با لیمو ترش یا جعفری تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

۶ غذایی که قبل از خواب نباید بخوریم

فراشپز- بیدار شدن وسط خواب آن هم شب‌هایی که شاید خسته‌تر از معمول باشید بسیار…

3 ساعت ago

راز خوشمزگی کوفته نخودچی تهرانی

فراشپز- کوفته‌ها انواع و اقسام مختلفی دارند و در بین ما ایرانی‌ها یکی از غذا‌های…

4 ساعت ago

(ویدئو) ترفندهای پخت پیتزا پپرونی در خانه

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه را…

6 ساعت ago

دستور پخت فلفل پلو برای علاقمندان به غذاهای تند

فراشپز- “فلفل پلو” یک غذای رنگی و با ظاهری بسیار زیبا است که علاوه بر…

7 ساعت ago

کنجد؛ یک ضد التهاب قوی

فراشپز- کنجد جزو بهترین دانه‌های مغذی است که در مناطق گرمسیری کشت می‌شود. کنجد منبع…

7 ساعت ago

طرز تهیه ترشی هفت بیجار با ادویه‌ جادویی

فراشپز- ترشی هفت بیجار با اصالتی ۱۵۰ ساله، نزدیک‌های پاییز، در منزل هر بیجاری پیدا…

8 ساعت ago