فراشپز- دسر کدو حلوایی با شیره و انگور یکی از این دسرهای مقوی و پرخاصیت است.
هرچه هوا رو به سردی میرود، انواع شیرینی و دسر پرطرفدارتر میشوند.
با محصولات پاییزی میتوانید خوشطعمترین دسرها را در خانه درست کنید.
دسر کدو حلوایی با شیره و انگور یکی از این دسرهای مقوی و پرخاصیت است.
دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو را میتوانید همراه با چای به عنوان عصرانه پاییزی مصرف کنید.
نام: دسر کدو حلوایی با شیره انگور و گردو
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
کدو حلوایی: یک کیلو و نیم
شکر: یک لیوان
چوب دارچین: یک تکه کوچک
میخک: ۴ عدد
شیره انگور: یک لیوان
گردوی مغزشده: به میزان لازم
۱. کدوها را نگینی خرد کنید. سپس آن را بشویید و لایهلایه با شکر داخل قابلمه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید.
۲. پس از چند ساعت کدو آب میاندازد و شکرها جذب کدو میشوند. در این مرحله قابلمه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا آب داخل قابلمه جوش بیاید. دارچین و میخک را به کدوها اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه به کدوها زمان دهید تا پخته شوند.
۳.۵ دقیقه آخر پخت به آن شیره انگور اضافه کنید. حرارت را نیز کمی زیادتر کنید تا شیره انگور جوش بیاید و جذب کدوها شود. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و با مغزهایی مانند گردو تزیین کنید.
نکته: بهتر است کدو و شکر را یک شب داخل یخچال نگه دارید و اگر زمان کافی ندارید، چند ساعت نیز کافی است.
منبع: همشهری
فراشپز- ساندویچ پولدبیف یکی از انواع ساندویچهای گوشت رستورانی بسیار خوشمزه است که از ترکیب…
فراشپز- بیج بیج یا بیج کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان مازندران است…
فراشپز- ترکیب بادمجان و انار یکی از جذابترین طعمها است. خورشت بادمجان و انار با…
فراشپز- شیرین خورش یا شیرین قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل گیلانی است که…
فراشپز- کاسرول نوعی غذای بینالمللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته…
فراشپز- امروز طرز تهیه باقالی پلو با قیمه را به شما آموزش خواهیم داد. باقالی…