به جای صبحانههای تکراری، زمستان امسال ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه را به عنوان یک خوراکی مقوی و گرم برای صبحانه امتحان کنید.
آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
آرد شیرینی: ۲ لیوان
بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
تخممرغ: ۲ عدد
شیر کمچرب: ۳ لیوان
کره آب شده: یک لیوان
نمک: به میزان لازم
کره بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
میوه دلخواه: نصف لیوان
۱. بکینگ پودر، آرد و نمک را ترکیب کنید. در ظرفی دیگر تخممرغ، شیر و کره را خوب هم بزنید.
۲. مواد خشک را به ترکیب تخممرغی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشد.
۳. تابه گریل را چرب کنید و وقتی داغ شد مواد وافل را در آن بریزید. هر طرف وافل را ۵ دقیقه بپزید.
۴. صبر کنید تا وافلها از حرارت بیفتد. بعد آنها را برش دهید و روی هر برش کره بادام زمینی بمالید.
۵. میوه دلخواهتان را خرد کنید و روی لایه کره بادام زمینی بچینید. بعد لایه بعدی وافل را روی آن بگذارید.
نکته: میتوانید وافل را در ظرف دربسته در یخچال برای یک روز نگه دارید.
منبع: همشهری انلاین
فراشپز- بابونه گیاهی است که برای بهبود گوارش و کاهش مشکلات معده نیز فواید بسیاری…
فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها…
فراشپز- پاستا از آن جمله غذاهایی است که در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی…
وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه میخواهید برای ظهر ناهار زرشکپلو با…
فراشپز- اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم…
فراشپز- قیمهپلو یکی از نذریهای معمول است که مشابه آن را اردبیلیها هم دارند، البته…