به جای صبحانههای تکراری، زمستان امسال ساندویچ وافل کره بادام زمینی و میوه را به عنوان یک خوراکی مقوی و گرم برای صبحانه امتحان کنید.
آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
آرد شیرینی: ۲ لیوان
بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
تخممرغ: ۲ عدد
شیر کمچرب: ۳ لیوان
کره آب شده: یک لیوان
نمک: به میزان لازم
کره بادام زمینی: ۲ قاشق غذاخوری
میوه دلخواه: نصف لیوان
۱. بکینگ پودر، آرد و نمک را ترکیب کنید. در ظرفی دیگر تخممرغ، شیر و کره را خوب هم بزنید.
۲. مواد خشک را به ترکیب تخممرغی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشد.
۳. تابه گریل را چرب کنید و وقتی داغ شد مواد وافل را در آن بریزید. هر طرف وافل را ۵ دقیقه بپزید.
۴. صبر کنید تا وافلها از حرارت بیفتد. بعد آنها را برش دهید و روی هر برش کره بادام زمینی بمالید.
۵. میوه دلخواهتان را خرد کنید و روی لایه کره بادام زمینی بچینید. بعد لایه بعدی وافل را روی آن بگذارید.
نکته: میتوانید وافل را در ظرف دربسته در یخچال برای یک روز نگه دارید.
منبع: همشهری انلاین
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…