ترشی نازخاتون یک ترشی فوری است که به محض تهیه قابل مصرف است که مربوط به مردم شمال کشور است و طعمی منحصر به فرد دارد که دستور تهیه آن را در ادامه خواهید دید.
بادمجان کبابی شده 1 کیلوگرم
گوجه 3 عدد
سیر 1 بوته
ریحان قرمز چرخ شده 1 فنجان
نعناع خشک 2 قاشق
آبغوره 1/5 لیوان
بادمجان کبابی شده را خرد کرده و گوجه ها را نیز خرد می کنیم. سیر را به خوبی می کوبیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. ترشی آماده است و این ترشی را می توانید همزمان بعد از تهیه میل کنید.
در مازندران این ترشی را مانند خورشت استفاده می کنند.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- خوردن کیوی برای کاهش وزن گزینه خوبی است زیرا حاوی چندین ماده مغذی مهم…
فراشپز- کیک کارامل عسل و گردو یکی از انواع کیکهای عصرانه است که با روکشی…
فراشپز- پولکی از آبنباتهای خوشمزهای است که میتوان آن را به صورت جداگانه یا همراه…
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…