فراشپز- ترشی برگ کرفس یک طعم دهنده عالی در کنار انواع ساندویچها و خوراک هاست، ترشی برگ کرفس را میتوانید به تنهایی یا به صورت مخلوط تهیه کنید. در این مطلب از بیتوته شما را با دستور تهیه ترشی برگ کرفس آشنا میکنیم.
برگهای کرفس معمولا دور انداخته میشوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید، یکی از بهترین روشها برای استفاده از آن، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان طعم دهنده در سایر ترشیها است.
برای خوشمزهتر شدن طعم ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده کنید، این ترشی طعم بی نظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ، آبگوشت، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده کنید.
برگ کرفس یک بوته
فلفل خشک خرد شده نصف قاشق مربا خوری
رنده پوست لیمو ترش نصف عدد
جوز هندی تازه رنده شده ۱ قاشق چای خوری
سرکه سه چهارم فنجان
آب ۱.۵ فنجان
شکر ۲ قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
برگهای کرفس را از بوته جدا کرده بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد کنید.
برگهای کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط کنید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود ۱ سانتی متر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود سپس در یخچال نگهداری کنید.
بادمجان ۲ عدد
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمهای ۲ عدد
سبزی کرفس ۲ کیلو
سیر ۵ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
سرکه و آب و نمک به مقدار لازم
خیار، هویج و بادمجان را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
فلفل دلمه و فلفل سبز را هم خرد کنید.
سبزیها را بشویید، پاک کنید و خشک نموده سپس ریز خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در یک ظرف شیشهای برزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و بیشتر از نسف شیشه را با سرکه و مابقی را با آب پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و ۲ – ۳ هفته در جایی دور از نور خورشید قرار دهید تا جا بیوفتد.
گل کلم ۲ کیلو
هویج نیم کیلو
خیار نیم کیلو
کرفس نیم کیلو
بادمجان ۸۰۰ گرم
سیب زمینی ترشی ۳۰۰ گرم
پیاز ریز ۴۰۰ گرم
سیر ۴۰۰ گرم
فلفل سبز به مقدار لازم
سبزی ترشی شامل مرزه، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس ۴۰۰ گرم
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک به مقدار لازم
سرکه قرمز به مقدار لازم
موسیر ۳۰۰ گرم
نعنا و شوید خشک در صورت تمایل
گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کرده و داخل تشت آب بریزید و بشویید سپس آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
خیار، سیب زمینی و هویج را بشویید، خشک کنید و پوست گرفته خرد کنید. بادمجان را بدون پوست گرفتن خرد کنید.
کرفس را بشویید و خشک کنید و سپس برگها و ساقه را جداگانه خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست بگیرید.
سبزی را پاک کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.
همه سبزیجات را چند ساعت روی پارچه پهن کنید تا آب اضافه شان کاملا خشک شود سپس در یک ظرف بزرگ ریخته و ادویه بزنید و به همراه فلفل لا به لا داخل شیشه بریزید و سرکه را اضافه کرده و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
میتوانید ۲ – ۳ قاشق نمک به ترشی اضافه کنید.
منبع: بیتوته
فراشپز- خورشت مرغ ماستی خورشتی است که در زمان کوتاهی پخته میشود و میتواند غذایی…
فراشپز- اسم این غذا مشت بادمجان است. هم با پلو سرو میشود و هم نان!…
فراشپز- آش ارده غذایی لذیذ است که از غذاهای سنتی دزفول به شمار میآید. آش…
فراشپز- پلو هفت رنگ، یکی از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که…
فراشپز- نشا نوعی دسر مانند ماقوت است که اغلب در مناطق جنوبی کشور، به ویژه…
فراشپز- دسر ماست پخته شده یکی از انواع دسرهای هندی است که از ترکیب ماست…