آشپزی

طرز خورشت غوره بادمجان خوشمزه؛ با گوشت خورشتی

فراشپز- خورشت غوره بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در پخت آن از مواد اولیه متنوعی استفاده می‌شود.

در این بخش از مقاله ضمن معرفی مواد اولیه لازم برای تهیه خورشت غوره بادمجان، به مراحل تهیه این غذای سنتی پرداخته‌ایم.

مواد لازم جهت تهیه خورشت غوره بادمجان:

گوشت خورشتی ۳۵۰ گرم
بادمجان قلمی ۵ عدد
پیاز ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
غوره یک سوم پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

مراحل تهیه خورشت غوره بادمجان

خورشت غوره بادمجان خوشمزه را می‌توانید طبق نکات گفته شده در ادامه و به ترتیب مراحل زیر تهیه کنید.

مرحله اول) تفت دادن پیاز

پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. سپس در مقدار کمی روغن تفت دهید و در ادامه مقداری زردچوبه به آن افزوده و تفت دهید.

مرحله دوم) افزودن گوشت و تفت دادن آن

گوشت خورشتی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را تا زمانی که تغییر رنگ دهد تفت دهد و سپس به آن رب گوجه‌فرنگی بزنید. پس از اینکه رب گوجه فرنگی را خوب تفت دادید، سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم) خواباندن بادمجان در آب نمک

در همین حین که گوشت‌خورشت در حال پختن است، پوست بادمجان‌ها را گرفته کمی نمک روی آن‌ها بپاشید تا هم روغن کمی برای سرخ کردن بادمجان‌ها مصرف شود، ضمن اینکه تلخی بادمجان‌ها نیز گرفته می‌شود. از نیم‌ساعت بادمجان‌های نمک زده را آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله چهارم) سرخ کردن بادمجان‌ها و افزودن به خورشت

در این مرحله کمی روغن داخل ماهی‌تابه ریخته و بادمجان‌ها را سرخ کنید. پس از اینکه گوشت خورشت کاملا پخت، بادمجان‌های سرخ شده را به همراه غوره و مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید.

مرحله پنجم) سرو کردن خورشت غوره بادمجان

درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه دیگر نیز خورشت جوشیده و کاملا جا بیفتد و غوره‌ها نرم شوند. حالا می‌توانید خورشت را در ظرف مناسب ریخته و کنار برنج سرو کنید.

ترفند‌هایی برای خوشمزه‌تر شدن خورشت غوره بادمجان

در این بخش به چند نکته طلایی نیز برای تهیه خورشت غوره بادمجان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

می‌توان مقدار کمی آبغوره یا آبلیمو نیز در خورشت غوره بادمجان استفاده کرد.

در کنار رب‌گوجه، می‌توان پوره گوجه نیز به خورشت اضافه کرد.

بهتر است که غوره و رب را در انتهای پخت گوشت اضافه کنید.

منبع: اکالا

فراشپز

Recent Posts

این سالاد جذاب لبو را برای شب یلدا درست کنید

فراشپز- سالاد لبو یکی از سالادهای خوش رنگ و لعاب پاییزی است که بسیار خوشرنگ…

1 ساعت ago

از مصرف این ۹ ماده غذایی پرهیز کنید!

فراشپز- کربوهیدرات‌ها می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند، اما برای حفظ سلامت بدن…

1 ساعت ago

کاسرول فرانسوی، یکی از بهترین غذا‌های بین‌المللی

فراشپز- کاسرول نوعی غذای بین‌المللی خوشمزه و محبوب است که از ترکیب سیب زمینی پخته…

2 ساعت ago

خواص دمنوش به؛ طرز تهیه و مصرف

فراشپز- به میوه‌ای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاج‌های…

3 ساعت ago

مُدَربَل بادمجان، غذای تونسی لذیذ و میهج

فراشپز- مدربل بادمجان نوعی غذای مشهور تونسی است که شباهت زیادی به خورش بادمجان ما…

3 ساعت ago

قیمه ماسوله یا ننه قرمه؛ غذای اصیل و خوشمزه گیلانی

فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…

3 ساعت ago