فراشپز- از دسته غذاهای بسیار خوشمزه میباشد که همان طور که مشخص است ماهی را به همراه پلو دم میگذاریم و ماهی در انتهای قابلمه برشته و خوشمزه میشود. این غذا اصالتا برای بوشهر میباشد و تقریبا شبیه ته چینها میباشد شما میتوانید در تهیه این ته انداز از هر نوع ماهی که تمایل دارید استفاده کنید ولی بهتر است از ماهی کم تیغ استفاده شود. این پلو خوشمزه یک غذایی بسیار خلاق است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید و اگر کسی را دارید که ماهی نمیخورد با تهیه این ته انداز خوشمزه او را تشویق به خوردن ماهی کنید، زیرا یکی از سالمترین مواد غذایی دنیا میباشد. امروز در فراشپز ته انداز ماهی بوشهری با ماهی قزل آلا و سبزی پلو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ماهی شیر یا قزل آلا ۲ برش
سیر ۲ حبه
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی ۴ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سرکه ۱ ق غذا خوری
آرد سفید به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی به مقدار لازم
ابتدا باید ماهی را مزه دار کنیم برای این کار ماهی را بعد از شستن خوب با دستمال خشک کنید و داخل یک کاسه قرار دهید و به آن سرکه سفید و ادویهها و زعفران و پیاز حلقه شده و سیر پرک شده اضافه کنید و ماهی را با مواد خوب مزه دار کنید و برای نیم ساعت تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها به خورد ماهی برود.
ماهی را از مواد مرینت و پیاز و سیر کاملا جدا کنید سپس آرد سفید را داخل یک کاسه ریخته و ماهی را آغشته به آرد کنید و یک طرف ماهی را خوب سرخ کنید طرف دیگر نیاز به سرخ کردن ندارد، زیرا در پخت ته انداز سرخ میشود بعد از سرخ شدن از تابه خارح و روی دستمال روغن گیر قرار دهید.
برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاد سپس بعد از نرم شدن و گرفتن کف روی برنج آن را آبکش کنید و برنج را با سبزی پلویی مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید.
حالا کف قابلمه نچسب مورد نظر کمی کره و روغن به همراه کمی زعفران غلیظ ریخته تا داغ شود سپس قسمت سرخ نشده ماهی را به کف قابلمه قرار دهید و سبزی پلو را روی ماهی بریزید و برنج را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا هم ماهی سرخ شود و هم برنج دم بکشد سپس در دیس برگردانید. نوش جان
میتوانید با برنج ساده تهیه کنید و کمی ماست و زعفران به برنج بزنید.
ماهی کم تیغ بهترین گزینه برای تهیه این پلو میباشد.
سرکه سفید بوی زهم ماهی را میگیرد.
منبع: پارسی دی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…