آشپزی

طرز پخت ته انداز ماهی بوشهری

فراشپز- از دسته غذا‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که همان طور که مشخص است ماهی را به همراه پلو دم می‌گذاریم و ماهی در انتهای قابلمه برشته و خوشمزه می‌شود. این غذا اصالتا برای بوشهر می‌باشد و تقریبا شبیه ته چین‌ها می‌باشد شما می‌توانید در تهیه این ته انداز از هر نوع ماهی که تمایل دارید استفاده کنید ولی بهتر است از ماهی کم تیغ استفاده شود. این پلو خوشمزه یک غذایی بسیار خلاق است که می‌توانید برای خانواده تهیه کنید و اگر کسی را دارید که ماهی نمی‌خورد با تهیه این ته انداز خوشمزه او را تشویق به خوردن ماهی کنید، زیرا یکی از سالم‌ترین مواد غذایی دنیا می‌باشد. امروز در فراشپز ته انداز ماهی بوشهری با ماهی قزل آلا و سبزی پلو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ماهی شیر یا قزل آلا ۲ برش

سیر ۲ حبه

برنج ۳ پیمانه

سبزی پلویی ۴ ق غذا خوری

پیاز ۱ عدد

سرکه ۱ ق غذا خوری

آرد سفید به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی به مقدار لازم

طرز تهیه ته انداز ماهی بوشهری

مرحله اول: مرینت کردن ماهی

ابتدا باید ماهی را مزه دار کنیم برای این کار ماهی را بعد از شستن خوب با دستمال خشک کنید و داخل یک کاسه قرار دهید و به آن سرکه سفید و ادویه‌ها و زعفران و پیاز حلقه شده و سیر پرک شده اضافه کنید و ماهی را با مواد خوب مزه دار کنید و برای نیم ساعت تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد ماهی برود.

مرحله دوم: سرخ کردن ماهی

ماهی را از مواد مرینت و پیاز و سیر کاملا جدا کنید سپس آرد سفید را داخل یک کاسه ریخته و ماهی را آغشته به آرد کنید و یک طرف ماهی را خوب سرخ کنید طرف دیگر نیاز به سرخ کردن ندارد، زیرا در پخت ته انداز سرخ می‌شود بعد از سرخ شدن از تابه خارح و روی دستمال روغن گیر قرار دهید.

مرحله سوم: آماده سازی برنج

برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاد سپس بعد از نرم شدن و گرفتن کف روی برنج آن را آبکش کنید و برنج را با سبزی پلویی مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه ته انداز ماهی

حالا کف قابلمه نچسب مورد نظر کمی کره و روغن به همراه کمی زعفران غلیظ ریخته تا داغ شود سپس قسمت سرخ نشده ماهی را به کف قابلمه قرار دهید و سبزی پلو را روی ماهی بریزید و برنج را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا هم ماهی سرخ شود و هم برنج دم بکشد سپس در دیس برگردانید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت ته انداز ماهی بوشهری‌

می‌توانید با برنج ساده تهیه کنید و کمی ماست و زعفران به برنج بزنید.

ماهی کم تیغ بهترین گزینه برای تهیه این پلو می‌باشد.

سرکه سفید بوی زهم ماهی را می‌گیرد.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه مشته بادمجان، غذای لذیذ شیرازی

فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…

7 دقیقه ago

طرز تهیه گندی اصفهان؛ غذای پر از فایده و خاصیت

فراشپز- گندی یا گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید…

44 دقیقه ago

طرز تهیه باباغنوش؛ یک غذای لبنانی

فراشپز- باباغنوش یکی از غذاهای لبنانی است که اتفاقا بین ما ایرانی طرفدار زیاد دارد.…

1 ساعت ago

طرز تهیه مهلبیه وانیلی؛ دسر عربی خوشمزه

فراشپز- دسر مهلبیه یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌هایی عربی، ترکی است که طرز تهیه آن، چندان…

2 ساعت ago

طرز تهیه بیسکو رولت میوه‌ای بدون فر، آسان‌ترین روش برای درست کردن رولت

فراشپز- بیسکو رولت میوه ای نوعی رولت خوشمزه و شیک است که بدون نیاز به…

2 ساعت ago

کلوچه لیمویی؛ کلوچه پرطرفدار بین المللی + طرز تهیه

فراشپز- کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچه‌هاست از این رو ما برای شما طرز…

3 ساعت ago