فراشپز- سوسیس تخم مرغ یکی از غذا های ساده، سریع و خوشمزه ای است که با مواد اولیه در دسترس می توان آن را در کمترین زمان تهیه کرد. این غذا با ترکیب تخم مرغ، سوسیس و رب گوجه فرنگی نه تنها طعمی دلپذیر و خانگی دارد، بلکه به عنوان یک وعده صبحانه، ناهار سبک یا حتی شام سریع بسیار مناسب است. در این دستور پخت، مراحل به صورت کامل و دقیق توضیح داده شده تا حتی اگر آشپزی مبتدی هستید، بتوانید به راحتی این غذای لذیذ را آماده کنید. با ما همراه باشید تا قدم به قدم طرز تهیه سوسیس تخممرغ با رب را یاد بگیرید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امروزطرز تهیه سوسیس تخم مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
همچنین ببینید: طرز تهیه املت با گوجه رنده شده
تخم مرغ | 4 عدد |
سوسیس | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری (روغن مایع یا کره) |
نمک، فلفل سیاه؛ زردچوبه | به مقدار لازم |
آب | ۲ قاشق غذا خوری (برای رقیق کردن رب) |
سوسیس ها را به صورت حلقه ای یا نگینی (بسته به سلیقه) خرد کنید. اگر پوست سوسیس قابل خوردن نیست، ابتدا آن را جدا کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی کمی هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن یا کره داخل آن بریزید. سوسیس های خردشده را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود ۳-۴ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ و طلایی شوند. مرتب هم بزنید تا یکنواخت بپزند. اگر زردچوبه استفاده می کنید، در این مرحله آن را به سوسیس ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرش آزاد شود.
رب گوجه فرنگی را به سوسیس ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب با سوسیس مخلوط شود. ۲ قاشق غذاخوری آب به ماهیتابه اضافه کنید تا رب کمی رقیق شود و به شکل سس درآید. حدود ۱-۲ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا رب سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.
مخلوط تخم مرغ را که از قبل آماده کردهاید، به آرامی روی سوسیس ها و سس رب بریزید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها به آرامی بپزند. می توانید در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها سریعتر ببندند (حدود ۳-۵ دقیقه). اگر دوست دارید تخم مرغ ها کاملا سفت شوند، آنها را با قاشق یا کفگیر کمی هم بزنید. اگر نیمرو مانند می خواهید، فقط صبر کنید تا خودش ببندد. وقتی تخم مرغ ها به میزان دلخواه پختند (نیم پز یا کاملا پخته)، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سوسیس تخم مرغ را در بشقاب بکشید و با نان تازه (مثل نان لواش یا سنگک) سرو کنید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- خوراک نخود ترکی نوعی خوراک خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نخود با…
فراشپز- حبوبات از جمله مواد غذایی مهم و مغذی هستند که در بسیاری از فرهنگها…
فراشپز- خورش ها یکی از غذا های سنتی ما ایرانی ها می باشد امروز قرار…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز باتجربه، طرز پخت یک غذای متفاوت و ساده با…
فراشپز- مرغ کبابی با سس مایونز و ذغال یکی از روش های لذیذ و متفاوت…
فراشپز- جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و مشهور در بسیاری از فرهنگها و کشورهای…