فراشپز- سوپ فلفل دلمهای یک سوپ رژیمی است و همچنین برای کسانی که به آنفولانزا مبتلا شدهاند داروی مناسبی جهت درمان باشد.
در فصل زمستان هیچ چیز به اندازه یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه نمیچسبد تا بدن را گرم کند. اگر به دنبال یک سوپ سبزیجات رژیمی هستید و میخواهید به عنوان یک وعده آن را مصرف کنید به شما پیشنهاد میکنیم که سوپ فلفل دلمهای قرمز را امتحان کنید و از طعم و رنگ ریبایش لذت ببرید.
فلفل دلمهای قرمز:۵ عدد
چیلی قرمز:۱ عدد
قرص عصاره سبزیجات: ۲ عدد
فیله گوجه فرنگی:۵ عدد
پیاز خردکرده:۲ عدد
سیر خردکرده: ۲ حبه
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر مرزنجوش: به میزان لازم
آب: ۱ لیتر
برای درست کردن سوپ فلفل دلمهای ابتدا فر را بادمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
برای شروع باید ابتدا فلفلها را بشویید و به ۴ قسمت تقسیم کنید. دانههای داخل آن را خارج کنید و الیاف سفید وسط آن را بیرون بیاورید. از سمت پوست، فلفلها را روی سینی فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند و برشته شوند.
بعد از برشته شدن و خنک شدن فلفلها آنها را به مدت ۵ دقیقه داخل کیسههای پلاستیکی قرار دهید و کیسه را ببندید. بعد از ۵ دقیقه فلفلها را از کیسه خارج کنید و پوست آن را به راحتی بگیرید.
در مرحله بعد تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس فلفل چیلی را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن فلفل چیلی پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طاایی رنگ شوند.
بعد فیله گوجه فرنگیها را اضافه کنید و همه مواد را به مدت ۵ دقیقه با حرات ملایم تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه تفت این مواد، فلفل دلمهایهای پوست گرفته شده را اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید.
حرارت را خاموش کنید تا سبزیجات تفت داده شده کمی خنک شوند. بعد آنها را داخل دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز بریزد و مخلوط کنید تا مواد به صورت پوره شوند.
مخلوط پوره شدهی گوجه فرنگی و فلفل را در یک قابلمه بریزید و با یک لیتر آب و عصاره سبزیجات روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید؛ و بعد ۵ دقیقه با حرارت کم بجوشند و در آخر نمک، فلفل و پودر مرزنجوش را در سوپ بریزید و سوپتان را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
سوپ فلفل دلمهای را میتوانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- ماست یونانی، ماستی غلیظ با بافت خامهای و درصد پروتئین بالاتر، نسبت به ماست…
فراشپز- محققان یک وعده غذایی که ۱۵ گرم پروتئین در آن باشد را برای کسانی…
فراشپز- “لایم چیکن” نعناعی یک پیشنهاد رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی…
فراشپز- شامی مرغ یک غذای خوشمزه کبابی است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه…
فراشپز- پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است…
فراشپز- کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از…