آشپزی

طرز پخت نان شکلاتی پیچی با کرمفیل مخصوص

فراشپز- نان‌ها بهترین گزینه برای عصرانه و صبحانه هستند بخصوص نان‌های شکلاتی که طرفداران زیادی در دنیا دارد و طعم و مزه بسیار خوبی به همراه یک لیوان چای یا قهوه دارد. شما می‌توانید این بار این نان خوشمزه را با کرمفیل پر کنید و برای بچه‌ها تهیه کنید. یکی از مهم‌ترین علت‌های داشتن یک نان خوب داشتن خمیرمایه تازه می‌باشد. امروز طرز تهیه نان شکلاتی پیچی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد ۲ و نیم پیمانه

شکر ۱ ق چای خوری

آب یا شیر ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ پیمانه)

خمیرمایه ۱ ق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد که سفیده برای داخل خمیر و زرده برای رومال است

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

کاکائوی مرغوب ۲ ق س

کرمفیل ۲ ق س

شکلات سکه‌ای ۵۰ گرم

روغن مایع ۱ ق چای خوری

نمک یک پنس

طرز تهیه نان شکلاتی پیچی

مرحله اول: مخلوط کردن

ابتدا مایه خمیر را روی سطح آب یا شیر بپاشید و شکر را افزوده و مخلوط کرده، کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند. سفیده‌ی تخم مرغ، روغن مایع، وانیل و نمک را با هم ترکیب کرده و خمیرمایه‌ی عمل آمده را افزوده، آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. وقتی خمیر انسجام پیدا کرد ولی هنوز چسبندگی آن را نگرفته‌اید، آن را وزن کرده و به دو قسمت تقسیم کنید (می توانید اینکار را به صورت چشمی نیز انجام دهید).

مرحله دوم: استراحت خمیر

نیمی از خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کرده و با ورز دادن چسبندگی آن را بگیرید. خمیر آماده را در ظرفی که با یک قاشق چایخوری روغن مایع چرب کرده‌اید قرار داده و یک دور در کاسه بگردانید تا سطح آن چرب شود. روی خمیر را با دستمال تمیزی پوشانده و به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود

مرحله سوم: ورز دادن خمیر

خمیر بعدی را نیز روی سطح کار قرار داده و پودرکاکائو را در یک قاشق روغن مایع حل کرده تا به شکل خمیر درآید و به خمیر نان افزوده و ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود و خمیر شکلاتی یکدستی حاصل شود. این خمیر را نیز مشابه خمیر قبلی داخل ظرف چرب شده استراحت دهید. بهتر است خمیر را به اندازه کافی چسبنده بردارید تا تمام کاکائو به خورد خمیر برود وگرنه نان کمرنگتر خواهد شد.

مرحله چهارم: قرار دادن در قالب

کف و دیواره‌های قالب ۲۰ سانتی را با کره چرب کنید. پف خمیر‌های آماده را بگیرید و هر کدام را به شکل مستطیل به ابعاد ۲۰*۲۵ سانتی‌متر پهن کرده و خمیر شکلاتی را روی خمیر ساده قرار دهید و ۱۰ سانت از قسمت پایین خمیر را برش‌های نواری ۲ سانتی زده و بپیچید و شکلات سکه‌ای را به همراه روغن مایع روی بخار کتری یا داخل ماکرو ذوب کنید و با کرمفیل ترکیب کنید (می‌توانید از هر کرم دلخواهی مانند نوتلا، کرم لوتوس، کره بادام زمینی، کرم پسته و … به جای این ترکیب استفاده کنید)

مرحله پنجم: پخت نان

خمیر را از بالا به سمت نوار‌ها به آرامی رول کرده و داخل قالب به شکل گرد قرار دهید و روی قالب را بپوشانید و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر کامل دوبرابر شود و سپس با زرده‌ی تخم‌مرغ رومال زده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه نان پخته و طلایی شود قرار دهید.

فوت و فن‌های دستور نان شکلاتی پیچی

از خمیرمایه تازه استفاده کنید و اگر خمیرمایه شما فعال نشود در انتها خمیر شما سفت می‌شود.‌

می‌توانید بدون کرمفیل نیز این نان را تهیه کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

منیزیم به خواب شما کمک می‌کند؟

فراشپز- ممکن است شنیده باشید که گلیسینات منیزیم می‌تواند به عنوان یک خواب آور عمل…

3 ساعت ago

طرز تهیه سوهان عراقی خوش‌طعم

فراشپز- سوهان عراقی که به دلیل طعم شیرین و مقوی خود به عنوان یک میان…

3 ساعت ago

۲۰ غذای کم خرج برای نهار و شام

فراشپز- در این مقاله لیستی از ۲۰ غذای ساده و کم هزینه و خوشمزه بدون…

3 ساعت ago

بارداری و ادویه‌ها؛ کدام مجاز و کدام ممنوع؟

فراشپز- مواد غذایی که در دوران بارداری مصرف می‌کنید برای سلامت جنین بسیار مهم است.…

4 ساعت ago

طرز تهیه نشاسته برای گلو درد و سرفه؛ به ۳ روش موثر!

فراشپز- اگر دچار بیماری گلو درد و سرفه شده‌اید می‌توانید با تهیه نشاسته و مصرف…

5 ساعت ago

بهترین روش پخت مرغ که تا‌به‌حال نمی‌دانستید

فراشپز- به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس…

5 ساعت ago