فراشپز– پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزاهای خوشمزه و ایده آل است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در زیر مواد لازم و طرز تهیه این پیتزا را به طور کامل شرح میدهیم.
شما علاقهمندان به آشپزیهای ساده و آسان در این بخش با طرز تهیه پیتزای سوخاری محبوب آشنا میشوید. این پیتزا رسپی ساده و راحتی دارد.
آرد: ۳ پیمانه
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق چایخوری
برای مرغ سوخاری
سینه مرغ: ۲ عدد
آرد: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: ۱ پیمانه
نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
سس گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
فلفل دلمهای: ۱ عدد، خرد شده
پیاز: ۱ عدد، خرد شده
قارچ: ۱/۲ پیمانه، خرد شده (اختیاری)
زیتون سیاه: به میزان لازم (اختیاری)
در یک کاسه بزرگ، آب گرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خمیر مایه فعال شود (حدود ۱۰ دقیقه).
سپس آرد، نمک و روغن زیتون را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.
خمیر را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
سینههای مرغ را به نوارهای باریک خرد کنید.
در یک کاسه، آرد، نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگر، تخم مرغها را خوب بزنید.
نوارهای مرغ را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
مرغهای سوخاری را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و crispy شوند.
فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
خمیر پیتزا را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل دلخواه درآورید.
خمیر را در سینی فر قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
سپس پنیر پیتزا، فلفل دلمهای، پیاز، قارچ (در صورت استفاده) و زیتون سیاه (در صورت استفاده) را روی سس بریزید.
مرغهای سوخاری را روی مواد پیتزا قرار دهید.
پیتزا را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود و خمیر طلایی شود.
نوش جان! پیتزا مرغ سوخاری شما آماده است. میتوانید آن را با سس دلخواه و نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.
منبع: دلگرم
فراشپز- حمص لبو یکی از لذیذترین خوراکیها مدیترانهای میباشد که بیشتر با هوموس لبنانی نیز…
فراشپز- انگور سیاه از جمله جواهرات طبیعت در دنیای میوهها است و علاوه بر خوشمزگی…
فراشپز- ذرت خامهای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…
فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلتها میباشد که با کلم بروکلی بسیار…
فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویتها میباشد که در ایران بسیار محبوب است…
فراشپز- عفونتهای مکرر معده ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی غیربهداشتی یا آب بدون…