فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبهها میباشد که برای کشور لبنان و عراق است و یکی از غذاهای بسیار خوشمزه میباشد که در انواع محتلف تهیه میشود. کبه سیب زمینی در واقع از یک مواد میانی تشکیل شده که شامل گوشت چرخ کرده و سبزیجات دلخواه است که با سیب زمینی آبپز شده کاور شده و در روغن داغ سرخ میشود.
بچهها به شدت عاشق این کبهها خواهند شد. شما میتوانید به دلخواه داخل کبهها پنیر پیتزا نیز قرار دهید و سیب زمینیها را قبل از سرخ کردن به پودر سوخاری آغشته کنید. با طرز تهیه کبه سیب زمینی با گوشت با ما همراه باشید.
سیب زمینی ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
آرد سوخاری ۱ پیمانه سرخالی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینیها را شسته و داخل قابلمه بریزید تا آبپز شوند سپس پوست آن را جدا کنید و با رنده ریز یا پوره ساز رنده کنید و کنار گذاشته تا خنک شود.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و در انتها نمک و فلفل سیاه به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.
به سیب زمینیهای پوره شده نمک و زردچوبه و نشاسته ذرت و آرد سوخاری را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا حسابی مخلوط و منسجم شود در ادامه دستهای خود را مرطوب کنید سپس از مواد سیب زمینی به اندازه گردو بردارید و خوب مواد را گرد کنید سپس با انگشت اشاره وسط مواد را گود کنید و از مواد میانی وسط خمیر گذاشته و مانند توپ یا دوک به سیب زمینی حالت دهید سپس همه کبهها را به همین حالت تهیه کنید و برای نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
داخل یک شیرجوش یا قابلمه کوچک روغن ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس کبه سیب زمینی را از فریزر خارج کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید تا طلایی شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن رفته و به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان
حتما در موقع گرد کردن ترکهای روی سیب زمینی را بگیرید تا در هنگام پخت سیب زمینی باز نشود.
مواد میانی کاملا سلیقهای میباشد و میتوانید از مرغ نیز بجای گوشت استفاده کنید.
حرارت باید ملایم باشد تا کبهها طلایی شوند.
نشاسته ذرت باعث تردی میشود.
میتوانید قبل از سرخ کردن کبهها را داخل پودر سوخاری بغلطانید.
منبع: پارسی دی
فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…
فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت میشود؛ به همین دلیل تهیه…
فراشپز- غذاهای ساندویچی جزء دسته غذاهای بسیار پر طرفدار هستند که شما میتوانید به سادگی…
فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…
فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای…
فراشپز- درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…