آشپزی

طرز پخت کبه سیب زمینی

فراشپز- کبه سیب زمینی یکی از انواع کبه‌ها می‌باشد که برای کشور لبنان و عراق است و یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که در انواع محتلف تهیه می‌شود. کبه سیب زمینی در واقع از یک مواد میانی تشکیل شده که شامل گوشت چرخ کرده و سبزیجات دلخواه است که با سیب زمینی آبپز شده کاور شده و در روغن داغ سرخ می‌شود.

بچه‌ها به شدت عاشق این کبه‌ها خواهند شد. شما می‌توانید به دلخواه داخل کبه‌ها پنیر پیتزا نیز قرار دهید و سیب زمینی‌ها را قبل از سرخ کردن به پودر سوخاری آغشته کنید. با طرز تهیه کبه سیب زمینی با گوشت با ما همراه باشید.

مواد لازم

سیب زمینی ۵ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری

آرد سوخاری ۱ پیمانه سرخالی

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کبه سیب زمینی

۱ مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و داخل قابلمه بریزید تا آبپز شوند سپس پوست آن را جدا کنید و با رنده ریز یا پوره ساز رنده کنید و کنار گذاشته تا خنک شود.

۲ مرحله دوم: تهیه مواد میانی

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و در انتها نمک و فلفل سیاه به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.

۳ مرحله سوم: تهیه کبه سیب زمینی

به سیب زمینی‌های پوره شده نمک و زردچوبه و نشاسته ذرت و آرد سوخاری را اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا حسابی مخلوط و منسجم شود در ادامه دست‌های خود را مرطوب کنید سپس از مواد سیب زمینی به اندازه گردو بردارید و خوب مواد را گرد کنید سپس با انگشت اشاره وسط مواد را گود کنید و از مواد میانی وسط خمیر گذاشته و مانند توپ یا دوک به سیب زمینی حالت دهید سپس همه کبه‌ها را به همین حالت تهیه کنید و برای نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.

۴ مرحله چهارم: سرخ کردن کبه سیب زمینی

داخل یک شیرجوش یا قابلمه کوچک روغن ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس کبه سیب زمینی را از فریزر خارج کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید تا طلایی شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن رفته و به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت کبه سیب زمینی عربی

حتما در موقع گرد کردن ترک‌های روی سیب زمینی را بگیرید تا در هنگام پخت سیب زمینی باز نشود.

مواد میانی کاملا سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید از مرغ نیز بجای گوشت استفاده کنید.

حرارت باید ملایم باشد تا کبه‌ها طلایی شوند.

نشاسته ذرت باعث تردی می‌شود.‌

می‌توانید قبل از سرخ کردن کبه‌ها را داخل پودر سوخاری بغلطانید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

۴ ضرر نوشیدن قهوه در زمان نامناسب

 فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…

7 ساعت ago

طرز تهیه خورش خرفه (پرپین) بوشهری

فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت می‌شود؛ به همین دلیل تهیه…

7 ساعت ago

چیکن بندری با قارچ؛ فوری و خوشمزه

فراشپز- غذا‌های ساندویچی جزء دسته غذا‌های بسیار پر طرفدار هستند که شما می‌توانید به سادگی…

8 ساعت ago

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

9 ساعت ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

9 ساعت ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

10 ساعت ago