فراشپز- سفره شام شب یلدا همانند سفره شب اول سال نو است . در این شب خانواده ها سعی می کنند تا یکی از بهترین غذاهایی که باب طبع اهالی خانه است را تهیه کنند.
کدو پلو یکی از غذاهایی است که در شب یلدا در مازندران طبخ می شود و مازنی ها در هر کجای این کره خاکی که باشند در شب یلدا این غذا را حتما می پزند. با طرز تهیه این غذای لذیذ مازندرانی آشنا شوید.
کدو پلو مازندران
زمان آماده سازی : نیم ساعت
زمان پخت: یک ساعت
تعداد:۳ نفر
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد
کدو تنبل خرد شده خام: ۴۰۰گرم
برنج: ۵۰۰گرم
پیاز متوســط: یک عــدد
ســیر: یک حبه
پودر آویشن و زنجبیل: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
پاپریکای شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری
۱ .پیازها را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس کدو حلوایی ها را که به صورت مربعی خرد کرده اید در پیازها همراه سیر و ادویه تفت دهید.
۲. مرغ ها را مربعی خرد کنید و نمک، پودر آویشن و زنجبیل و فلفل را به آن بیفزایید. سپس مرغ ها را در یک تابه جداگانه سرخ کنید تا بپزند و به ترکیب پیاز و کدو اضافه کنید.
۳ .برنج را آبکش کنیــد و موادی را کــه از قبل آماده کرده اید، با برنج ترکیب کنید. برای درست کردن ته دیگ می توانید مقــداری برنج را با روغن و زعفران آب شــده ترکیب کنید.
4.مواد را داخل قابلمه بریزید. می توانید این برنج را برای پخت داخل فر قرار دهید یا همانند ســایر برنج های مخلوط روی گاز درست کنید.
5. بعد از کشیدن برنج داخل دیس روی آن را با تخم مرغ نیمرو تزیین کنید.
نکته: می توانید برای شیرین شدن این غذا از مقداری شکر نیز استفاده کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- مواد اولیه آش انار در دستور پختهای مختلف کمی با هم فرق دارد، برخی…
فراشپز- یکی از میوههای محبوب این فصل انار است. از انار در آشپزی نیز استفاده…
فراشپز- لبو پلوی یکی از انواع پلوهای مخلوط خوشمزه و اصیل ایرانی است که از…
فراشپز- ژله انار یکی از آسانترین و در عین حال زیباترین دسرهایی است که میتوانید…
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پرخوری در شب…
شب یلدا، بهعنوان یکی از آیینهای کهن ایرانی، فرصتی است برای دورهمیهای خانوادگی؛ این شب…