کیکها یکی از میان وعدههای بسیار خوشمزه و جذاب میباشد که در طعمها و مزههای مختلف تهیه میشود و شما میتوانید این کیکها را با فر و بدون فر در خانه تهیه کنید.
کیک شنی بدون فر نیز یکی از این کیکهای بسیار خوشمزه میباشد که شما میتوانید داخل تابه دو طرفه تهیه کنید و دیگر نیازی به فر ندارید.
این کیک به دلیل حالتی که روی کیک با کمک پودر نارگیل ایجاد میشود مانند شن است و به این اسم مشهور شده است.
تخم مرغ ۲ عدد درشت
شکر ۳/۴ لیوان دسته دار
آرد ۱ و ۲/۳ لیوان (اول ۳ بار الک و بعد پیمانه کنید)
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۲/۳ لیوان + ۱ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری سرخالی
وانیل ۱/۸ ق چای خوری
پودر هل ۱/۴ ق چای خوری
پودر نارگیل ۱ فنجان
شکلات سفید تختهای ۳۰ گرم
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود، سپس به کمک پیمانه یا یک لیوان اندازه گیری مواد را اندازه گیری کنید. شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا برای ۱۵ دقیقه گرم شود.
در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر و هل داخل کاسه شکسنه و با همزن برقی برای ۷ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و حتما بین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود.
در ادامه باید شیر و روغن مابع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن برقی هم بزنید.
در ادامه باید مواد را داخل یک تابه دو طرفه ۲۰*۳۰ بریزید و درب تابه را قرار دهید و روی شعله پخش بگذارید و با حرارت خیلی کم برای ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود و بعد از پخت کامل کیک از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود، پودر نارگیل را چند دقیقه روی حرارت خیلی کم تفت دهید تا تغییر رنگ بده سپس کنار بزارید. شکلات را خرد کنید و با آن ۱ ق غذاخوری اضافه شیر مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید و بن ماری کنید و بعد شکلات را روی سطح کیک بریزید و پودر نارگیل تفت خورده را روی آن بپاشیدو با پودر پسته تزیین کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کیک شنی بدون فر
میتوانید کیک را داخل فر ۱۷۰ درجه بگذارید تا پخته شود.
واشر نارنجی رنگ تابه را خارج کنید.
اگر تابه شما رژیمی نبود و ساده است حتما دمکنی قرار دهید.
میتوانید بجای شکلات از شیر عسلی استفاده کنید.
کف قالب حتما کاغذ روغنی قرار دهید.
اگر خواستید ارتفاع کیک بیشتر شود از قالب کوچیکتر استفاده کنید.
منبع: برترین ها
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…