کباب تابه ای یک غذای ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با این حال، گاهی اوقات کباب تابه ای به تابه می چسبد و باعث خراب شدن غذا می شود.
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با برنج یا نان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد. این نوع کباب مشکل منقل و کباب کوبیده را دیگر ندارد و به راحتی می توان آن را در تابه سرخ کرد. یکی از مشکلاتی که در طبخ کباب تابه ای بسیاری از افراد با آن روبرو می شوند، چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه است. در این بخش از نکات آشپزی به شما می گوییم که دلایل چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه چیست و برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه چه باید کرد.
اگر ماهیتابه شما برای طبخ کباب تابه ای مناسب نباشد، کباب به ته ظرفتان می چسبد،برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه از ظروف نچسب و تفلون و استیل استفاده کنید.
اگر قبل از ریختن کباب تابه ای در ظرف کف تابه چرب نباشد و روغنتان خوب داغ نشده باشد، کباب به ظرف می چسبد. برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود و سپس روغن داخل ظرف را داغ کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه بهتر است از روغن زیتون استفاده نمایید زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد. در صورت استفاده از روغن های دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود، می توانید برای نچسبیدن کباب تابه ای به ظرف قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید.
همین پیاز ممکن است مواد کباب تابه ای شما را شل کند، همین امر موجب چسبیدن کباب تابه به ظرف می شود. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. از میکسر استفاده نکنید چون معمولا پیاز را خیلی له می کند و نمی شود راحت آب آن را بگیرید.
کم ورزدادن مواد کباب تابه ای موجب شل ماندن مواد و چسبیدن به کف تابه می شود پس مواد را حتما خوب وَرز دهید تا سفت شوند. برای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند به مدت 5 دقیقه چنگ زدن مواد را ادامه دهید.
همانطور که گفتیم منسجم نبودن مواد کباب موجب چسبیدن آن به تابه می شود پس اگر عجله ندارید گوشت ورز داده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا هنگام سرخ کردن انسجام بیشتری داشته باشد.
اگر مواد آماده شده برای کباب تابه ای شل هستند، به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی یا پودر سوخاری اضافه کنید. اگر از پودر سوخاری ادویه دار استفاده می کنید، حتما به میزان مناسب به گوشت ادویه بزنید تا کباب تابه ای شما خیلی تند یا شور نشود.
برای اینکه کباب تابه ای به ظرف نچسبد با کفگیر چوبی آن را حرکت دهید و یا ماهیتابه را روی حرارت به عقب و جلو حرکت دهید تا غذا جدا شود.
برای آنکه کباب تابه ای شما به ماهیتابه نچسبد، کافیست نکاتی که در بالا گفته شد را رعایت کنید که اصلی ترین دلیل چسبیدن کباب تابه ای هستند.
منبع: نمناک
فراشپز- یاد بگیرید چگونه چوب شور پنیری خوشمزه و سالم برای بچه ها درست کنید.…
فراشپز- رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و مجلسی است که برای…
فراشپز- روزتان را با یک صبحانه خوشمزه و آسان شروع کنید! در این دستور به…
فراشپز- چلو مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با…
فراشپز- شربت توت سیاه همان نوشیدنی خوش طعم و طبیعی است که در گرمای تابستان…
فراشپز- بستنی یخی با طعم موهیتو، انتخابی ایده آل برای روزهای گرم سال. از طعم…