علت بوی زهم تخم مرغ در املت و نیمرو + راه حل

اصولاً املت با ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی پخته می‌شود. اما گاهی اوقات، تخم مرغ ممکن است بوی زهمی به املت بدهد. برای جلوگیری از این اتفاق، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید.

املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفداراست که از ترکیب تخم مرغ و گوجه فرنگی تهیه شده و حتی در قهوه خانه ها و رستوران‌ها هم سرو می شود. املت غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، به همین خاطر بسیاری از ما در تنگنای وقت و در زمان گرسنگی این غذا را به جز صبحانه در وعده های دیگر نیز میل می کنیم. اگر جزو کسانی هستید که املت را به دلیل بوی زهم آن دوست ندارید، در این بخش به شما خواهیم که چرا املت شما بوی زهم می دهد

چرا املت بوی زهم می دهد؟

در تهیه املت باید نکاتی را رعایت کنید زیرا انجام اشتباهات زیر سبب می شود املت بوی زهم بدهد، این اشتباهات عبارتند از:

هم نزدن تخم مرغ

بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است، بهتر است تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود.

عدم استفاده از ادویه

برخی افراد به املت فقط نمک اضافه می کنند اما ادویه ها سبب می شوند که املت بوی زهم ندهد، نمک و فلفل و… را به تخم مرغ اضافه کنید و سپس تخم مرغ را به گوجه پخته شده بیافزایید. زردچوبه نیز بوی بد تخم مرغ را رفع کرده و رنگ خوبی به املت شما می دهد پس حتما از آن استفاده کنید. بهتر است زردچوبه را در هنگام پخت گوجه فرنگی و قبل از ریختن تخم مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

هم زدن بیش از حد

در مرحله افزودن تخم مرغ به سایر مواد املت، مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد.

نپخته بودن تخم مرغ املت

در تهیه املت اجازه ندهید که تخم مرغ خام و نپخته باقی بماند، تخم مکرغ املت نباید بیش از حد خام و یا بیش از حد پخته باشد، تخم مرغ را به اندازه بپزید. اگر روی مایه شل شد و زیر آن پخت، با قاشق‌ برش‌های عمقی کوچکی در املت ایجاد کنید تا مایه به داخل آن رفته و پخته شود، اما آن را هم نزنید.

فوت و فن تهیه یک املت بدون بوی زهم

برای تهیه املت که بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، موارد زیر را رعایت کنید:

پیاز داغ در املت طعم آن را عوض می کند و سبب می شود املت بوی زهم ندهد.
درون املت حتما از ادویه هایی چون فلفل، زردچوبه و… استفاده کنید تا بوی زهم املت از بین برود.
اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید و می خواهید املت شما بوی زهم ندهد، می‌توانید فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده را به صورت جداگانه یا همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
برای اینکه املت بوی زهم ندهد تخم مرغ ها را هم بزنید و به آن بیافزایید.
هنگام پخت املت درب تابه را باز بگذارید و توجه کنید که تخم مرغ ها به مقدار مناسب پخته شوند.

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

4 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

4 روز ago