فراشپز- این غذا برای ناهار و شام، بهخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، گزینه مناسبی است.
اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی پیشنهاد فوق العادهای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش میکنیم.
لوبیا سبزهای خرد شده ره به آن اضافه میکنیم و چند دقیقهای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویهها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، ۸ الا ۱۰ دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود ۲ ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگتر شود.
برنج را هم خوب شسته و ۲ ساعت با آب نمک خیس میکنیم؛ در مرحله پخت ۵ دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش میکنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه میکنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از ۱ ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.
منبع: برترینها
فراشپز- ترشی بادمجان کبابی با رب انار نوعی ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است که…
فراشپز- فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی است که با ترکیب انجیر و فرنی…
فراشپز- برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی، و اغلب اوقات در سفره غذای ما…
فراشپز- تخم مرغ یک نیروگاه تغذیهای است که سرشار از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی…
فراشپز- اگر آب هویج را با میوهها، انواع سبزی و مواد مغذی دیگر ترکیب کنید…
فراشپز- آیا تا به حال به ترکیه سفر داشتهاید؟ پس حتماً باید اسکندر کباب را…